Κάνε την να σε ερωτευτεί! (Manual)

Από neolaia.gr Team 2 Μαρτίου 2015

Σου αρέσει μια κοπέλα και θες τη «συνταγή της επιτυχίας» για να τη ρίξεις;
Δηλαδή να την κάνεις να σε θέλει όπως την θες;
Δες εδώ το manual με το τι πρέπει να κάνεις για να «δαγκώσει κι εκείνη τη λαμαρίνα» μαζί σου. 

 

1. Μην γίνεσαι «ψωμόλυσσας» – «πέφτουλας». Δεν θα το εκτιμήσει αν την κοιτάς σαν ξελιγωμένος ή αν βιαστείς να ξεκινήσεις να παραγίνεσαι διαχυτικός απέναντί της.

2. Στο πρώτο ραντεβού κερνάει πάντα ο άντρας. Είναι «νόμος». Όσο κι αν επιμείνει, μη λυγίσεις! Απλά σε τεστάρει. Πρέπει να πληρώσεις εσύ στο πρώτο ραντεβού.

3. Αν την πας σινεμά, μην την πας να δείτε Bruce Lee με το «καλημέρα σας»! Δεν λέει κανείς να δείτε τη «Μελωδία της Ευτυχία», αλλά υπάρχουν και οι εύκολες λύσεις τύπου: μια κοινωνικά ή ένα ψυχολογικό θρίλερ. Διαφορετικά αν δεν τα βρίσκετε με τίποτα, μην επιλέξεις σινεμά για έξοδο.

4. Προσπάθησε να την κάνεις να γελάει. Το χιούμορ το εκτιμούν πολύ όλες οι γυναίκες ως στοιχείο προσωπικότητας ενός άντρα. Αλλά να κάνεις επιτυχημένα αστεία, όχι «κρυάδες».

5. Στο πρώτο ραντεβού μη κουβαλήσεις και φίλους σου μαζί. Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είστε τετ-α-τετ τα δυο σας.

6. Προσπάθησε να γίνεις συμπαθής στην παρέα της, χωρίς όμως να «την πέφτεις» σε φίλες της.

7. Την επόμενη μέρα από το πρώτο ραντεβού στείλε κάποιο μήνυμα τύπου: «Τι ωραία που πέρασα χτες» ή «Θέλω να επαναλάβουμε την έξοδο οπωσδήποτε και άμεσα».

8. Τον πρώτο καιρό που θα βγαίνετε στείλε της κάποιο μήνυμα τύπου «Έχω να σε δω x μέρες και μου έχεις λείψει» κτλ.

9. Όταν σου μιλάει για πράγματα που την αφορούν καλό είναι να την παρακολουθείς και να μην αφαιρείσαι. Στην τελευταία περίπτωση ή το καταλαβαίνει επιτόπου ή θα φανεί σε μεταγενέστερη συζήτησή σας ότι την είχες «γραμμένη», γιατί θα την ρωτάς να επαναλάβει πράγματα.

10. Να είσαι παρατηρητικός. Δηλαδή όταν φοράει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί και όντως της πηγαίνει, ή όταν έχει αλλάξει τα μαλλιά της, καλό είναι να το παρατηρείς, και να της λες και καμιά καλή και ειλικρινή κουβέντα γι’ αυτό. Μη την έχεις γραμμένη. Plus αν δεν το κάνεις εσύ, όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα υπάρξει.

11. Να παίρνεις πρωτοβουλία και να της προτείνεις να πηγαίνετε σε διαφορετικά μέρη. Καλά και «χρυσά» τα στέκια σου, αλλά δεν θες να βαρεθεί.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ