Θύμα ξυλοδαρμού και bullying ο αγνοούμενος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στην δημοσιότητα για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός φαίνεται πως ζούσε μια κόλαση καθώς ήταν στόχος bullying από συμφοιτητές του και είχε πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” ομάδα συμφοιτητών του φέρεται να τον είχε στοχοποιήσει, γατί δεν αποδέχονταν ότι αν και Κρητικός, ήταν χαμηλών τόνων και συνεσταλμένος. Θεωρούσαν ότι επειδή ο Βαγγέλης είναι από το Ρέθυμνο θα έπρεπε να φέρεται «σαν σκληρός άντρας που δεν μασάει με τίποτα»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ο ξυλοδαρμός του Βαγγέλη πριν από περίπου 10 μήνες, όταν 4 συμφοιτητές του, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον χτυπάνε λέγοντας του «Εσύ είσαι από την Κρήτη. Θα φέρεσαι σαν Κρητικός»

Μετά το βίαιο αυτό περιστατικό, ο 20χρονος ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο και μεταφέρθηκε σε ένα που δεν είχε συγκάτοικο, αλλά η ψυχολογία του έδειχνε εμφανώς πεσμένη, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν την περίπτωση να είχε υποστεί και βασανιστήρια για τα οποία ντρεπόταν να μιλήσει.

Πηγή από τα Γιάννενα κατέθεσε στην αστυνομία ότι «οι φοιτητές της συγκεκριμένης σχολής προέρχονται συνήθως από αγροτικές οικογένειες και είναι πιο σκληραγωγημένοι. Κάνουν πιο εύκολα και πιο σκληρά πειράγματα ο ένας στον άλλο, σε σχέση με μία σχολή στο αστικό κέντρο.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;