Manual

Φάκελος σχέση! Μονογαμική!
Για τη γυναικεία “καμπούρα”, γιατί και οι γυναίκες τα κάνουν τα “φάουλ” τους!

Ο γυναικείος  “δεκάλογος”  με τα don’ts σε μία σχέση:

1. Μην ζηλεύεις και τη “σκιά του”!
Η γυναικεία ζήλια δεν είναι ούτε αφροδισιακή, ούτε χαριτωμένη, είναι απλώς “κατινίστικη” στα μάτια των αντρών. Εν ολίγοις, μην παραλογίζεσαι! Πάρε το απόφαση, ότι ο φίλος σου και θα μιλάει, και θα συναναστρέφεται, και θα κάνει παρέα και με άλλες γυναίκες, εκτός από σένα, της μαμάς και αδερφής του. Το να μπαίνεις στη διαδικασία να τον παρακολουθείς, να τσεκάρεις το κινητό, και τα social media του είναι απλώς “δεύτερο”. Επιπλέον αν θελήσει να σε κερατώσει, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς, είτε έχεις “ξεκατινιαστεί” εσύ ή όχι στο μεσοδιάστημα. Κατάλαβε ότι ακόμη κι αν μπορούσες να του βάλεις συναγερμό και GPS στο μποξεράκι του, πάλι δεν θα ήσουν πιο ήσυχη, μάλλον για πιο “psyco” θα γινόσουν! Οπότε be cool! Και έτσι, σίγουρα, θα του κάνει ευχάριστη εντύπωση το να καταλάβει ότι τον εμπιστεύεσαι.

2. Μην πάρεις 100 κιλά κατά τη διάρκεια της σχέσης σας!
Υπάρχει μεν η κλασσική ατάκα τύπου “Οι άντρες θέλουν γυναίκες με πιασίματα”, αλλά κοίτα μη γίνεις ολόκληρη ένα πιάσιμο, γιατί ακόμα κι αν ισχυρίζεται ότι δεν τον πειράζει που πάχυνες, και ότι του αρέσεις έτσι, στην πραγματικότητα, αφενός αντιλαμβάνεται ότι έχεις βολευτεί μαζί του, κι αφετέρου μπορεί να του αρέσεις μεν κι έτσι, αλλά να σκέφτεται -άκρως εγωιστικά- ότι καλύτερα που πήρες μερικά κιλά, για να έχει εκείνος μικρότερο ανταγωνισμό, καθώς έτσι μπορεί να θεωρεί ότι μειώνεται το “target group” σου.

3. Πάρε και εσύ καμιά πρωτοβουλία για το που θα βγείτε και τι θα κάνετε όταν βγείτε!
Μπες στο ίντερνετ και βρες, ανάλογα με το budget που είσαι πρόθυμη να διαθέσεις (σημειωτέον, δεν θα “φαλιρίσεις” οικονομικά αν τον κερνάς κι εσύ, που και που ένα ποτό/καφέ/ cinema -προσοχή δεν λέω να γίνεις ο “χορηγός επικοινωνίας του”,αλλά όπως είναι ωραίο εκείνος να σε κερνάει κάτι που και που, το ίδιο ισχύει και για σένα, έτσι έχεις μια πραγματικά ισότιμη σχέση-) κάποιες εναλλακτικές για φαγητό/ ποτό/ γλυκό/ καφέ σε διαφορετικά  μέρη από τα συνηθισμένα σας στέκια, αλλά στο στυλ που σας αρέσει όσον αφορά τη μουσική κτλ.

Δες προτάσεις για μαγαζιά με γλυκά “να γλείφεις τα δάχτυλά” σου.

4. Κάνε του κάποια έκπληξη!
Η έκπληξη μπορεί να είναι να του κλείσεις εισιτήρια για να δει έναν αγώνα πχ. της ομάδας που υποστηρίζει, ή να τον πας για μπιλιάρδο/ bowling (αναλόγως με το τι του αρέσει πάντα), να πάτε στο allou fun park (για να “ξελυσσάξετε” παρέα και να γελάσετε), να πάτε να δείτε -αν του αρέσει πάντα- κάποιο stand up comedy, ή να πάρεις την πρωτοβουλία να πάτε σε κάποιο club, που να μην έχετε ξαναπάει. Η βαρεμάρα και η ρουτίνα είναι αυτά που σκοτώνουν τις σχέσεις. Απλώς, στο χέρι σου, είναι να προσπεράσεις εσύ τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα. Αν μπορείς, από οικονομικής πλευράς, σε κάποια γενέθλια ή γιορτή του,  αντί για  δώρο οργάνωσε να πάτε είτε μονοήμερη, είτε διήμερη σε κάποιο κοντινό προορισμό (Ναύπλιο, Ύδρα, Αίγινα, Σπέτσες, Πόρο κτλ), αφενός μεν θα περάσετε τέλεια και θα ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, αφετέρου δε, θα του κάνεις ένα πολύ πρωτότυπο δώρο.

5. Μην ξεχνάς να είσαι “γυναίκα” μαζί του!
Δηλαδή όσο καιρό κι αν είστε μαζί, ασφαλώς και θα σε δει και άβαφη, και ατημέλητη, και με τις άνετες φορμάρες σου, και άρρωστη, στο συναχωμένο σου το “χάλι” αλλά δεν πρέπει να σε βλέπει μόνο έτσι! Επιβάλλεται να του θυμίζεις όσο πιο συχνά μπορείς, ότι είσαι γυναίκα, κι ότι θες να του το δείχνεις! Εν ολίγοις, που και που να ντύνεσαι λιγάκι “υπερπαραγωγή”, και όταν βγαίνετε να τον “γκομενίζεις” κιόλας για να τον έχεις σε εγρήγορση!

Διάβασε τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;