Manual

Φάκελος: σχέση!
Για μονογαμικές σχέσεις πάντα (στις πολυγαμικές ισχύουν άλλα, μην τα “τσουβαλιάζουμε” όλα)
πάρε ένα manual και σε “καλή μεριά”!

Τα don’ts:

1. Μην θεωρείς την κοπέλα σου δεδομένη, κτήμα σου, χωράφι σου, όπως θες πες το!
Οι άνθρωποι δεν είναι χωράφια για να βάλεις τα “πασαλάκια” σου γύρω- γύρω,  και ταμπέλα “Do not enter”. Επιπλέον δεν είσαι σκυλάκι για να θες να “μαρκάρεις” την περιοχή σου! Αν είσαι -που είσαι όταν θες “μάγκας” – κάνε την άλλη μη τον τρόπο σου να μην έχει “μάτια για άλλον” παρά μόνο για σένα (και ναι ξέρεις το πώς γίνεται, γιατί έτσι την “έριξες”).

2.  Μην γίνεσαι παρανοϊκός ζηλιάρης!
Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να νιώθουν αρεστές, και να τις  ψιλοζηλεύει το αγόρι τους, αλλά όχι παθολογικά! Μην γίνεσαι ψυχωτικός/ stawlker/ παράλογος, και μην ζηλεύεις ακόμη και τον “ίσκιο” της. Βασικά για την δική σου ψυχική ηρεμία (και για να μην σε παρατήσει, γιατί δεν απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες την παθολογική ζήλια, αντιθέτως το φυσιολογικό είναι να τις “πνίγει”) καλό θα ήταν να πάρεις απόφαση ότι η κοπέλα σου δεν σπουδάζει/εργάζεται/ ζει -εν γένει-, σε γυναικείο μοναστήρι. Πράγμα που σημαίνει ότι και θα μιλάει με άντρες, και θα συνεργάζεται με άντρες, και φυσικά θα έχει και φίλους άντρες. Στο δικό σου χέρι είναι να την καλύπτεις ψυχοσωματικά, με τέτοιο τρόπο, που να μην της δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνει κάτι παραπάνω με τους προαναφερθέντες άντρες!

3. Στον αντίποδα τώρα: Μην την έχεις και “γραμμένη”!
Από το να ζηλεύεις και τη “σκιά της” μέχρι να την θεωρείς σιγουράκι, μεσολαβούν “πολλά πακέτα τσιγάρα δρόμος”. Τι εννοώ; Δεν θα σου “πέσει η μέση” πιστεύω να παρατηρείς που και που, το ντύσιμο της, το μαλλί της, την εμφάνιση της γενικώς, και να της κάνεις και κάποιο κομπλιμέντο (ειλικρινές πάντα, δεν είναι ζωντόβολο! Άμα την κοπλιμεντάρεις για το χρώμα της κάλτσας που φοράει, με το δίκιο του δεν θα συγκινηθεί το κορίτσι!).

4. Ακόμα κι αν είστε καιρό μαζί κι έχετε περάσει πολλά (όμορφα και άσχημα), δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να σε βλέπει συνέχεια με τα ίδια ρούχα και εσώρουχα.
Εντάξει, είναι γεγονός ότι οι φόρμες σου είναι πάρα πολύ άνετες, αλλά αν φοράς μόνο αυτές συνέχεια, θα αρχίσει να σε βλέπει σαν τον ατσούμπαλο αδερφό ή τον μπαμπά της. Και πίστεψέ με δεν το θες αυτό! Ο σκοπός είναι να της υπενθυμίζεις όσο συχνά μπορείς πάντα (Δεν λέμε και κάθε μέρα. Όποτε μπορείς και θες – αρκεί να μην μπορείς και θες μόνο μια φορά το χρόνο-). Επίσης αν τα μποξεράκια σου είναι κάτι από τα ακόλουθα: ξεβαμμένο/ ξεπλυμένο/τρύπιο/ c-through/ ξεχαρβαλομένο/ “σκελέα του παππού σου” τότε πραγματικά ΠΕΤΑ ΤΟ! Δεν είναι sexy!

5. Μην ξεχνάς να την “ραντεβουδίζεις”  όσο πιο συχνά μπορείς!
Στάνταρ έχετε τα αγαπημένα σας στέκια, αλλά “το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παππάς”!
Στην εποχή μας δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να μπεις στο ίντερνετ και να βρεις ό,τι είδους μαγαζί θες (για καφέ, για φαγητό, για γλυκό, για ποτό, σινεμά, εκδρομή) για όλα τα budget. Καλό είναι να αλλάζετε και οι δύο παραστάσεις! Δεν είστε 100 χρονών!

Διάβασε τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;