Τα 10 καλύτερα αντρικά αθλητικά παπούτσια της αγοράς με έκπτωση -30%!

Γιατί τα αθλητικά παπούτσια είναι τα καλύτερα παπούτσια ever!
Είναι άνετα, στυλάτα και σε κάνουν να νιώθεις “αρχηγόπουλο”!
Θες να μπορείς να τα ταιριάζεις με όλα σου τα ντυσίματα, από το πρωί ως το απόγευμα.
Θες να είναι πρακτικά και άνετα.
Ή, στην περίπτωση που θελήσεις να πας γυμναστήριο, ή να κάνεις κάποιο sport, να έχεις το σωστό αθλητικό, που θα σε βοηθήσει να κάνεις το hobby σου, άνετα και ξεκούραστα, και να μην σε προστατεύει και από τραυματισμούς.

Γι’αυτό, κι εμείς, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες, επώνυμες, και με έκπτωση -30%, επιλογές, που μπορείς να βρεις, αυτή τη στιγμή, στην αγορά, και σου τις παρουσιάζουμε:

Πιο “value for money” επιλογές δεν γίνεται!

1. Τα Nike Air Max 2014

Θα τα βρεις σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με lime λεπτομέρειες.Είναι τα ανδρικά running παπούτσια της Nike από υλικό mesh και λεπτομέρειες από δέρμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και αντοχή, και με υφασμάτινη εσωτερική επένδυση για να απορροφά καλύτερα τον ιδρώτα. Διαθέτει κορδόνια για τέλεια εφαρμογή και ορατή αερόσολα Nike Air Max σε όλο το μήκος της σόλας Είναι εύκαμπτα, άνετα και προσφέρουν προστασία από κραδασμούς. Είναι η τέλεια επιλογή για προπόνηση αλλά και sport casual εμφανίσεις.

Απόκτησε τα εδώ 

2. Τα Nike Air Max Trax

Ανδρικά αθλητικά low cut παπούτσια της Nike, από πλέγμα mesh, λεπτομέρειες από δέρμα και συνθετικό δέρμα για καλύτερη αναπνοή, στήριξη και αντοχή. Mε εσωτερική υφασμάτινη επένδυση από mesh για απορρόφηση του ιδρώτα και πιο φυσική αίσθηση. Παρέχουν αντικραδασμικη προστασία, άνεση, ευελιξία και αντοχή. Σε μαύρη απόχρωση, με λεπτομέρειες σε λευκό, γκρι, ανθρακί και lime χρώμα.

Απόκτησε τα εδώ

3. Τα Nike Dual Fusion Lite 2 MSL

Πρόκειται για τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια running της Nike, σε μαύρη με κόκκινες λεπτομέρειες χρώμα. Αποτελούνται από ένα δίχτυ mesh και συνθετικό δέρμα για άνετη στήριξη και καλύτερη αναπνοή και με εσωτερική επένδυση mesh για να απορροφά καλύτερα τον ιδρώτα. Με μαλακό πάτο EVA για άνεση και προστασία, και ενδιάμεση σόλα τεχνολογίας Phylon για να απορροφά τους κραδασμούς προστατεύοντας το πόδι.

Απόκτησε τα εδώ

4. Τα Mizuno Wave Kazan

Είναι ανδρικά running παπούτσια ανώμαλου δρόμου (trail), σε κόκκινη με πορτοκαλί απόχρωση, από mesh, για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα καταφέρνουν να κρατάνε το πόδι δροσερό και στεγνό. Το σχέδιό τους είναι εμπνευσμένο από τη φύση, σε κυματοειδές σχήμα, η ελαφριά U4ic ενδιάμεση σόλα εξασφαλίζει μοναδική ελαστικότητα, αντικραδασμική προστασία και αίσθηση ελευθερίας σε κάθε διασκελισμό. Διαθέτουν εξωτερική σόλα νέας τεχνολογίας XtaticRide, που είναι ιδανική για την απορρόφηση των κραδασμών και για  δυνατό κράτημα.Σχεδιασμένα για απόλυτη ασφάλεια και εξαιρετικές επιδόσεις. Το “moto” της εταιρείας MIZUNOFESTO, άλλωστε, είναι: Ποτέ μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Απόκτησε τα εδώ

5. Τα Nike Zoom Winflo

Αυτά είναι τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια running της Νike, σε γκρι χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, κατασκευασμένα από πλέγμα mesh και Flywire που χαρίζει τοπική στήριξη αλλά και ελευθερία στην κίνηση. Εγγυώνται άνεση και σταθερότητα. Ιδανικά για αυξημένες επιδόσεις στην προπόνηση και απόλυτο στυλ στις casual sport εμφανίσεις σου.

Απόκτησε τα εδώ

6. Τα Nike Air Max Muse

Πρόκειται για τα ανδρικά αθλητικά low cut παπούτσια της Nike, σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, από mesh για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και λεπτομέρειες από δέρμα για αντοχή και στήριξη. Διαθέτουν κορδόνια για τέλεια εφαρμογή, και ορατή αερόσολα Nike Air Max για μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία και ώθηση στον διασκελισμό. Κάνουν δυνατή την καλύτερη κατανομή του βάρους.

Απόκτησε τα εδώ

7. Τα Nike Dual Fusion HIlls Chill Mid

Αυτά τα ανδρικά αθλητικά mid cut παπούτσια της Nike, από δέρμα και διχτυωτό υλικό, προσφέρουν αντοχή και καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και η υφασμάτινη εσωτερική επένδυση mesh, απορροφά τον ιδρώτα καλύτερα. Με κορδόνια με μεταλικά στηρίγματα επιτυγχάνουν την τέλεια και σταθερή εφαρμογή. Προσφέρουν αντικραδασμική προστασία και άνεση. Θα τα βρεις σε μαύρο χρώμα με λίγες lime λεπτομέρειες.Είναι παπούτσια ασυναγώνιστου στυλ!

Απόκτησε τα εδώ

8. Τα Nike Dual Fusion Trail

Είναι τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια running της Nike, σε μπορντό χρώμα,με γκρι και μαύρες λεπτομέρειες, από πλέγμα mesh διπλής στρώσεις και λεπτομέρειες συνθετικού, ώστε να προφέρουν καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και αντοχή. Εφαρμόζουν τέλεια και στηρίζουν το σώμα. Παρέχουν και αντικραδασμική προστασία. Λόγω των ανακλώμενων επιφανειών τους, γίνονται ορατά ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές επιδόσεις εντός και εκτός γηπέδων.

Απόκτησε τα εδώ  

9. Τα Bitter & Sweet

Πρόκειται για τα ανδρικά αθλητικά Low Cut από την Bitter & Sweet, από mesh και λεπτομέρειες από συνθετικό δέρμα και υφασμάτινη επένδυση, για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη αναπνοή. Εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι και είναι και εύκαμπτα. Θα τα βρεις σε μαύρη απόχρωση με silver και ανθρακί λεπτομέρειες. Αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για ήπια άσκηση και περπάτημα, με άνεση και στυλ.

Απόκτησε τα εδώ 

10. Τα Adidas CC Ride

Ο λόγος για τα ανδρικά αθλητικά running παπούτσια της Adidas, σε ανοιχτό μπλε χρώμα, από πλεχτό mesh για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και απόλυτη εφαρμογή. Λόγω της ειδικής κατασκευής τους προστατεύουν το πόδι από την ολισθηρότητα, και παράλληλα το διατηρούν δροσερό και στεγνό. Η εξωτερική σόλα τεχνολογίας ADIWEAR™ που προσφέρει υψηλή αντοχή, ειδικά στις περιοχές μεγαλύτερης καταπόνησης, και με υλικό adiPRENE+® σε όλο το μήκος της, για περισσότερη ώθηση και αποτελεσματικές εκτινάξεις. Ιδανικά για όσους γίνονται καλύτεροι μέσα από τις προκλήσεις.

Απόκτησε τα εδώ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;