Guardian: Top 10 αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές 2014

Το κοινό της Guardian συμμετείχε σε online ψηφοφορία και το αποτέλεσμα που έβγαλε είναι τουλάχιστον… ενδιαφέρον!

The best TV shows of 2014 – readers  picks   Television   radio   The Guardian

Τι είναι το Peaky Blinders;

Από το μακρινό 1920 το Peaky Blinders ήρθε να ταράξει τα νερά της τηλεόρασης. Ίσως ακούγεται υπερβολικό (και είναι) αλλά αυτή είναι η εντύπωση κάποιου που παρακολούθησε για πρώτη φορά βρετανική παραγωγή από το κανάλι του BBC 2. Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στο μεταπολεμικό Μπέρμιγχαμ; Προσοχή όμως τα σοκάκια κρύβουν κινδύνους

Ποια είναι η υπόθεση;

Αγγλία, 1919 και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ . Λίγο μετά την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου η ιστορία μας επικεντρόνεται στην περιβόητη οικογένεια γκάνγκστερ Shelby, γνωστοί και ως Peaky Blinders.Ασχολούνται κυρίως με τον τζόγο και τις μικροκλοπές αλλά δεν διστάζουν και να χαρακώσουν το πρόσωπο οποιουδήποτε τους σταθεί εμπόδιο με τα ξυράφια που έχουν ραμμένα στα καπέλα τους. Εξού και το όνομα τους Peaky Blinders!

Ο αρχηγός τους είναι ο Tommy.Έξυπνος, φιλόδοξος και αδίσταχτος όπως αρμόζει η θέση του και θέλει να ανεβάσει το κύρος της ομάδας του πέρα από τα όρια της πόλης.Έτσι σε μία κλοπή ρουτίνας κατά λάθος οι δικοί του παίρνουν λάθος λεία που βάζει την οικογένεια Shelby σε κίνδυνο. Ο Tommy φυσικά ένας άνθρωπος του τζόγου θα ρισκάρει και θα εκμεταλλευτεί την ατυχία προς όφελος τους. Η κίνηση αυτή τραβάει την προσοχή του επιθεωρητή Chester Campbell από το Μπέλφαστ που έρχεται στην πόλη για την καθαρίσει από την διαφθορά και την ανομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;