Πτυχιακή Εξεταστική 2015: Διαβάστε όλη την τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας

"Αιώνιοι" φοιτητές. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Update: Η επιστολή του Υπ. Παιδείας, που επιβεβαιώνει την πτυχιακή εξεταστική 2015!

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη θα καταθέσει ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, προς ψήφιση, στη Βουλή, την τροπολογία για τη διπλή εξεταστική των φοιτητών για το Φεβρουάριο του 2015.

Συγκεκριμένα η τροπολογία  ορίζει τα εξής:

“Οι φοιτητές των ΑΕΙ έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο” .

Η τροπολογία δεν αφορά τους “λιμνάζοντες” καθώς ,ήδη με τροπολογία που ψηφίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου.

Η τροπολογία αφορά αποκλειστικά όλους τους φοιτητές που οφείλουν μαθήματα από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

Πρόκειται για μαθήματα που βάσει του ισχύοντος νόμου οι φοιτητές θα τα έδιναν τον Ιούνιο

Τι ισχύει για τους “λιμνάζοντες”

Θυμίζουμε ότι οι “λιμνάζοντες” φοιτητές που δεν έχουν διαγραφεί δύνανται να συμμετάσχουν στην εξεταστική του Φεβρουαρίου.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του “esos.gr” στην ίδια κατηγορία εντάσσονται όσοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις εξετάσεις τους στα μαθήματα, αλλά οφείλουν διπλωματικές ή πτυχιακές εργασίες, ή πρακτική άσκηση στα ΤΕΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;