Ελληνοαμερικανική Ένωση: Ομιλία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη νέα εποχή του μάρκετινγκ

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ο Δρ. Gregory A. Sand, διεθνής σύμβουλος, με πολυετή εμπειρία στον τομέα αγοράς καταναλωτικών προϊόντων, και Διευθύνων Σύμβουλος της Globalteam θα μιλήσει για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη νέα εποχή του μάρκετινγκ.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Hellenic American College σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας του Hellenic American University (Manchester, New Hampshire, USA). Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Η ομιλία του Δρ. Sand προκύπτει από την επιθυμία του να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν νέους πελάτες, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και να συγκροτήσουν πιστή πελατεία με τη βοήθεια καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα περιγράψει μια ολιστική πλατφόρμα βασισμένη στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) με στόχο:

I. τη συγκέντρωση, ανάλυση και ευφυή εκμετάλλευση της γνώσης των καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικών πηγών

II. τη χρήση της γνώσης αυτής και την μετατροπή της σε στρατηγικές μάρκετινγκ με θετική απόδοση των επενδύσεων (ROI), επιταχύνοντας, κατά συνέπεια, την επιχειρησιακή ανάπτυξη

  • Η ομιλία θα διεξαχθεί στα αγγλικά.
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Για κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103680950 ή με email: events@haec.gr.

Λίγα λόγια για τον Δρ. Sand

Ο Δρ. Sand έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε εταιρίες όπως η Red Bull, η Unilever, η Carlsberg, η Heineken, η Guinness, και η Coca Cola. Έχει διδάξει στο Ινστιτούτο Μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Hofstra και του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα στην Πενσυλβάνια. Έχει παραχωρήσει ομιλίες στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Cornell στις Η.Π.Α, στην Ανώτατη Σχολή Εφαρμοσμένων Εμπορικών Επιστημών (Ecole Supérieure Libre des Sciences Commerciales Appliqués) στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο των Αζορών στην Πορτογαλία καθώς και στο University College του ∆ουβλίνου στην Ιρλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;