ΤΕΙ Αθήνας: Συνεχίζεται η κατάληψη και αναβάλλονται επ αόριστο όλες οι διαδικασίες!

 

ΤΕΙ Αθήνας | Αναβολή μαθημάτων λόγω ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 20/2

Update: Ανοίγει και πάλι το ΤΕΙ Αθήνας: Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα από την Πέμπτη 11/12

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Αθήνας, το Ίδρυμα όπως έχουμε ανακοινώσει ήδη τελεί υπό κατάληψη από τους φοιτητές.

Στο teiath.gr στις ανακοινώσεις του, αναφέρεται πως:

Το ΤΕΙ Αθήνας συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη και για τούτο αναβάλλονται επ΄ αόριστο όλες οι προγραμματισμένες ορκωμοσίες, κατατακτήριες εξετάσεις, εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες. (10/12/2014)

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από 6 μέρες, φοιτητές χτύπησαν το πρόεδρο επειδή δεν ήθελε να εγκαταλείψει το γραφείο του, ενώ το ΤΕΙ παραμένει κλειστό και έχουν αναβληθεί όλες οι λειτουργίες του από την Τρίτη μέχρι και Τετάρτη 10/12, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Αυτή ανακοίνωση ίσχυε πριν από τα τελευταία γεγονότα που αναφέρουν πως ο Νίκος Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας -και δίψας- που είχε ξεκινήσει, μετά την κατάθεση βελτιωτικής τροπολογίας από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή.

Αναμένουμε για το πότε θα ξεκινήσουν -όπως φαίνεται μέχρι στιγμής- τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας. Θα σας ενημερώσουμε με νέο σχετικό άρθρο! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;