Η ανακοίνωση της ΜΑΣ για τον αποκλεισμό της Νομικής και της ΑΣΟΕΕ από δυνάμεις των ΜΑΤ

mas

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέτωπο Αγώνα σπουδαστών σχετικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και σπουδαστών έξω από την Νομική.

Μέσα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 17:00 στα Προπύλαια  του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τις Πρυτανείες του ΕΚΠΑ και της ΑΣΟΕΕ που σήμερα Πέμπτη 13/11 απέκλεισαν με δυνάμεις των ΜΑΤ τη Νομική και την ΑΣΟΕΕ και χτύπησαν φοιτητές. Αυτές οι ενέργειές τους συνδέονται άμεσα με την απρόσκοπτη υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ ενάντια στην οποία παλεύουν οι φοιτητές. Οι Πρυτανείες εφαρμόζουν το κυβερνητικό δόγμα «νόμος και τάξη» γι΄ αυτό εντείνουν τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία, το χτύπημα των αγώνων των φοιτητών.

Καλούμε όλους τους Φοιτητικούς Συλλόγους, όλους τους φοιτητές να καταδικάσουν με αποφάσεις και με τη στάση τους την ένταση του αυταρχισμού και να δυναμώσουν τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή.

Καλούμε να πάρουν απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 17:00 στα Προπύλαια  του Πανεπιστημίου Αθήνας ενάντια στον αυταρχισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
90'
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
56 - 59
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;