Bitmore WTab801: Μια ιδανική λύση ταμπλέτας για τον φοιτητή!

tabletΣτα χέρια του #neolaiaTeam έπεσε το νέο Bitmore WTab801 και είπαμε να σας κάνουμε μία παρουσίαση γιατί το θεωρούμε ένα αξιόλογο εργαλείο για τα κυβικά και την τιμή του!

Πρόκειται για ένα Ελληνικό tablet σε συνεργασία Info Quest Technologies και Microsoft. Η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή που το “ξεγυμνώσαμε” από το κουτί του, τόσο στην αφή του όσο και την ώρα που το χρησιμοποιήσαμε.

Να σημειώσουμε πως μαζί με το tablet παρέχεται εντελώς δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher. Αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό και ισχύ.

Θα μου το προτείνατε;

Of course και ναι. Ειδικά αν είσαι φοιτητής. Μπορείς να αποθηκεύσεις άνετα όλες σου τις σημειώσεις, όλα τα κοινωνικά σου δίκτυα “μαζεμένα”, τα email σου, word, excel, powerpoint γρήγορα και εύκολα, συν τοις άλλης και 1TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive.

Τι διαθέτει

Το WTab801 διαθέτει το  λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 με Bing, με προεγκατεστημένες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων, ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων και ελληνικό πληκτρολόγιο για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ χιλιάδων εφαρμογών από το online Windows Market Place και να εγκαταστήσετε τις καλύτερες, χάρη στην υπηρεσία Windows Store. Διάσημες εφαρμογές όπως Νetflix & ESPN είναι διαθέσιμες.

To WTab801 είναι σχεδιασμένο για να έχετε πάντα μαζί σας το οικείο περιβάλλον του υπολογιστή σας, πηγαίνοντας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και την παραγωγικότητά σας πιο μπροστά. Ένα βήμα πιο μπροστά.

Χαρακτηριστικά

  • Έκδοση Λειτουργικού συστήματος: Windows 8.1
  • Μέγεθος οθόνης: 8”
  • Χωρητικότητα: 32 GB
  • Ασύρματη Σύνδεση: WiFi
Τεχνικές Προδιαγραφές:
Μέγεθος οθόνης
8”
Ανάλυση οθόνης
1280×800
Ασύρματη Σύνδεση
WiFi
Έκδοση WiFi
802.11 a/b/g/n
Χωρητικότητα
32 GB
Μνήμη RAM
1GB
Τύπος Μνήμης
Micro SD
Μέγιστη Μνήμη
32GB
Μοντέλο Επεξεργαστή
Intel® Atom™ Processor Z3735E
Ταχύτητα Επεξεργαστή
Up to 1.80GHz
Κάμερα πίσω
2MP
Κάμερα εμπρός
1MP
Bluetooth
Ναι
Έκδοση Bluetooth
4.0
USB
Ναι
Έκδοση USB
Micro USB Host/Slave
Οικογένεια Λειτουργικού Συστήματος
Windows
Έκδοση Λειτουργικού συστήματος
Windows 8.1
GPS
Όχι
Τύπος Μπαταρίας
Li-Pol
Συσκευασία:Μπαταρία
Ναι
Συσκευασία:Φορτιστής Ταξιδίου
Ναι
Βάρος
363g

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Θοδωρή Φράγκου (Εμπορικός Διευθυντής της Info Quest Technologies) και του κ. Φραγκίσκου Λαμπρινού (επικεφαλής πωλήσεων Original Equipment Manufacturers (ΟΕΜ) της Microsoft Ελλάς) σχετικά με το Bitmore WTab801:

«Η στενή συνεργασία μας με τη Microsoft, μας έδωσε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να λανσάρουμε μία νέα σειρά tablets Bitmore με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, με καταπληκτικές δυνατότητες, αλλά και σε εξαιρετικές τιμές», δήλωσε ο κ. Θοδωρής Φράγκος, Εμπορικός Διευθυντής της Info Quest Technologies. «Τo WTab 801 που μόλις κυκλοφόρησε, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των σπουδαστών και φοιτητών, που στο ξεκίνημα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, αναζητούν ένα πανίσχυρο, ποιοτικό, αλλά και οικονομικό Tablet, πολύτιμο σύντροφο για τις σπουδές, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους»

«Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες, την Info Quest Technologies, η οποία προάγει την καινοτομία και παρέχει λύσεις υψηλής τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός, επικεφαλής πωλήσεων Original Equipment Manufacturers (ΟΕΜ) της Microsoft Ελλάς. «Είμαστε σίγουροι πως το νέο Bitmore Windows tablet θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες και θα καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Windows 8.1, με πλούσιες εφαρμογές και ευελιξία πλοήγησης καθιστώντας το την ιδανικότερη συσκευή για εργασία και διασκέδαση.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;