Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες;

girl-friends

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ τι πραγματικά θέλουν ο γυναίκες την περίοδο της κρίσης; Απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται να δώσει μία πρόσφατη έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης Σεξουαλικής Συμπεριφοράς και βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό στατιστικό μοντέλο, που δημιούργησαν ερευνητές από το Πίτσμπουργκ της Αυστρίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα προέκυψαν, οι γυναίκες αξιολογούν ως μοναδικό παράγοντα που πραγματικά επηρεάζει την επιλογή συντρόφου, τη «συναισθηματική ασφάλεια που της παρέχει» και μάλιστα σε ποσοστό 100%!

Στην έρευνα, που συμμετείχαν συνολικά 600 Ελληνίδες, ηλικίας από 18 έως 54 χρόνων, αποτυπώνεται η καταλυτική επίδραση της κρίσης στις ανθρώπινες σχέσεις, με τις γυναίκες να βιώνουν, σε ποσοστό 53%, ισχυρό συναίσθημα κοινωνικής ανασφάλειας, κάτι που τις κάνει να αναζητούν τη χαμένη ασφάλεια στην οικογένεια και στην τρυφερότητα από το σύντροφό τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν, φαίνεται να βάζουν σε δεύτερη μοίρα όχι μόνο την οικονομική παράμετρο, αλλά ακόμη και την ερωτική και κοινωνική τους ζωή, ζητώντας από το σύντροφό τους μόνο τρία πράγματα: πίστη, συντροφικότητα και ενδιαφέρον.

Τέλος, πρόκειται για την πρώτη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι η μέση Ελληνίδα δε φαίνεται να δίνει σημασία στην οικονομική επιφάνεια του συντρόφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;