Καταλήψεις 2014: Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ψάχνει τον διαχειριστή της σελίδας για τις καταλήψεις

Καταλήψεις 2014: Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ψάχνει τον διαχειριστή της σελίδας για τις καταλήψεις

Με τον Υπουργό Παιδείας να δηλώνει πως αν χρειαστεί θα γίνουν μαθήματα ακόμα και τα Σάββατα, ο Ανδρέας Λοβέρδος καταδίκασε τις κομματικές παρεμβάσεις στον χώρο με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε για τις καταλήψεις νεολαία κόμματος.

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΣΥΠ, ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε για το θέμα των καταλήψεων ότι «η δικαστική εξουσία λειτούργησε αυτοτελώς στο πλαίσιο των συνταγματικών της αρμοδιοτήτων».

Λίγο αργότερα ο υπουργός έκανε γνωστό ότι παρέδωσε στις αρχές και πιο συγκεκριμένα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στοιχεία προκειμένου να ερευνηθεί και να εντοπιστεί ο διαχειριστής της σελίδας που προτρέπει τους μαθητές σε κατάληψη.

Η νεολαία του Σύριζα σημείωσε σε ανακοίνωση του:

«Οι μαθητές και οι μαθήτριες αυτές τις μέρες δείχνουν, με όλο και πιο ηχηρό τρόπο, ότι δεν θα ανεχτούν άλλο αυτό το “Νέο” Λύκειο που ετοιμάζεται γι’ αυτούς από την κυβέρνηση. Οι κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις πληθαίνουν σε όλη την Ελλάδα, φανερώνοντας ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό δυναμικό που αποδεικνύει πως οι μαθητές δεν θέλουν κι ούτε θα γίνουν τα πειραματόζωα της κυβέρνησης» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση. «Ραντεβού στους αγώνες, το μέλλον μας ανήκει!»

Τέλος η ΚΝΕ σε ανακοίνωση της τόνισε ότι:

«Χρειάζεται να δυναμώσει η κοινή δράση μαθητών- γονιών- εκπαιδευτικών και να βρουν τείχος οι απειλές και η τρομοκρατία»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;