Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Η παρουσίαση του προγράμματος SAP Student Academy

amc

To Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του και ενίσχυσης του ακαδημαϊκού έργου προς όφελος των φοιτητών του και της ιδιότητας μέλους SAPUniversityAlliances, αποτελεί πλέον και επίσημο μέλος του προγράμματος SAP Student Academy σε συνεργασία με την SAP, τον κορυφαίο πάροχο εφαρμογών και λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού. Μέσω του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 1.400 Πανεπιστήμια και στο οποίο συμμετέχουν 1 εκατομμύριο φοιτητές παγκοσμίως, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την ηγετική τεχνολογία της SAP και με εξειδικευμένους επαγγελματίες, μέσω πρόσβασης στα υψηλής αξίας περιεχόμενα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-learning), μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων κοινωνικής δικτύωσης και ενός ευρύτατου δικτύου συνεργατών. 

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 17:00-18:30 στο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίουθα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της SAP HELLAS.

Κατά την παρουσίαση, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά με το πως οι λύσεις Εκπαίδευσης SAPκαι το “SAP Learning Hub – Student Edition” θα σας βοηθήσουν στο να διακριθείτε, να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας, αξιοποιώντας τα μοναδικά οφέλη του προγράμματος, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των σπουδαστών. Επιπλέον, θα κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη Πιστοποίηση SAP αποτελεί πολύτιμο εφόδιο στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Paso.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;