Το σεξουαλικό μενού των Ελλήνων!

couple

Κατά κοινή ομολογία και με επιστημονικές αποδείξεις, η μεσογειακή διατροφή αποτελεί ασπίδα προστασίας για την υγεία μας. Ωστόσο τώρα, μία νέα έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης καταδεικνύει ότι η συγκεκριμένη διατροφή βελτιώνει και τις επιδόσεις των ανδρών στο σεξ!

Μάλιστα, όπως δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», υπάρχουν συγκεκριμένες «μεσογειακές» τροφές που έχουν σημαντικές αφροδισιακές ιδιότητες και βοηθούν στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με φυσικό τρόπο.

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες που ακολουθούν μεσογειακή δίαιτα, εμφανίζουν σπανιότερα διαταραχές στύσης.

Ποιο είναι το ελληνικό μενού του σεξ;

1. Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο, βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας σε προβλήματα στύσης, ενώ παράλληλα απελευθερώνει από την υπόφυση ουσίες όπως η ντοπαμίνη που είναι διεγερτικές.

2. Καρπούζια

Τα καρπούζια περιέχουν κιτρουλίνη, η οποία βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, παρόμοια με αυτή που συμβαίνει όταν ένας άντρας χρησιμοποιεί Viagra! Αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και μετατρέπεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.

3. Σύκο

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το σύκο βελτιώνει τις επιδόσεις στο κρεβάτι, καθώς περιέχει μαγγάνιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο.

Από εδώ και στο εξής ξέρετε τι πρέπει να εντάξετε στην δίαιτά σας, για να… σπάσετε τις σανίδες στο κρεβάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;