ΕΑΠ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βρότσλαβ: Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό MBA

Στιγμιότυπο 2014-09-09, 12.28.02 μ.μ.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ (Wroclaw) – Πολωνίας (WUE), ανακοινώνουν την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 150 φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν διετές εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ (120 ECTS). Η γλώσσα παρακολούθησης είναι η Αγγλική.

Στόχος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις σε όσους θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί μάνατζερς σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Παράλληλα, εστιάζει στην ανάπτυξη των κρίσιμων στρατηγικών δεξιοτήτων για την λήψη αποφάσεων που είναι απαραίτητες σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις τέσσερις Θεματικές Ενότητες του προγράμματος και να γράψουν και να παρουσιάσουν με επιτυχία τη Διπλωματική Εργασία τους.

Πότε ξεκινάει;

Το ανωτέρω μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2014.

Κριτήρια Επιλογής

Τα κριτήρια επιλογής αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση.

Οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2014 για το πρόγραμμα των προσωπικών συνεντεύξεων. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω Skype ή άλλης εφαρμογής VoIP. Η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί στις 6ης Οκτωβρίου 2014.

Το ΕΑΠ αξιοποιεί την εμπειρία του ως ίδρυμα παροχής εξ αποστάσεως εκπαίδευση περνώντας σε μια εποχή εξωστρέφειας σε συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο, ιδιαίτερα ενεργό σε διεθνείς συνεργασίες. Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει στους φοιτητές του Προγράμματος, πέραν των γνώσεων και των δεξιοτήτων, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με διεθνή εμβέλεια.

Αιτήσεις

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.hou-wue.eu μέχρι και την 26η Σεπτεμβρίου 2014.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2014 φάκελο με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ, στη διεύθυνση: Wroclaw University of Economics (Distance learning joint MBA programme). UI. Komandorska 118/120, 53-345 Wroclaw, Poland.

Πληροφορίες

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.hou-wue.eu ή να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@hou-wue.eu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;