30.000 ευρώ είναι το πρόστιμο για το φόνο της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα

147b5a32bddbc46526a9d283cd56151d_XL

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ο οποίος τραυμάτισε μέχρι θανάτου την αδέσποτη σκυλίτσα «Μάγκυ».

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επικύρωσε το διοικητικό πρόστιμο, ενώ έπεται και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, μετά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του ιδιοκτήτη ταβέρνας από το Λιμεναρχείο της περιοχής.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε καταθέσει ένσταση για το πρόστιμο, η οποία και απορρίφθηκε, καθώς την Παρασκευή το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την επικύρωση του προστίμου. Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Διαύγειας και μπορείτε να την δείτε εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ.

Έτσι, αν και η υπόθεση της αδέσποτης «Μάγκυ» οδήγησε σε νίκη του φιλοζωικού κινήματος, ωστόσο, η απόφαση και το πρόστιμο δεν μπορούν να φέρουν την άτυχη σκυλίτσα πίσω στη ζωή. Η άτυχη «Μάγκυ» θανατώθηκε με ευθανασία, καθώς δεν ήταν δυνατή η αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

Τέλος, ο φόνος της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στην περιοχή όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οδηγώντας και σε κινητοποιήσεις μπροστά στο εστιατόριο του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;