Μόνο για γυναίκες: 5 πράγματα για να αποκτήσετε ακαταμάχητη γοητεία!

girls-wallpapers-beautiful-women-wallpaper-36310

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, 13 μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου είναι αρκετά για να καταλήξει κάποιος αν μας βρίσκει σέξι ή όχι! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι νευροεπιστήμονες Ίνγκριντ Όλσον και Κρίστι Μαρσουέζ και δημοσιεύουν τα ευρήματά τους στην επιθεώρηση “Emotion”.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, είδαμε ποια είναι τα 6 πράγματα που προσφέρουν ακαταμάχητη γοητεία στους άνδρες. Πως μπορεί όμως μια γυναίκα να αποκτήσει ακαταμάχητη γοητεία, και να κάνει τους γύρω της να την “καρφώνουν” με τα βλέμματά τους;

1. Αρχικά, το χαμόγελο θεωρείται σε γενικές γραμμές ελκυστικό. Μάλιστα, ένα χαμόγελο έχει μεγαλύτερη επίδραση όταν τα βλέμματα συναντιούνται, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό “Psychological Science”. Αυτό υποδεικνύει ότι το χαμόγελο απευθύνεται στο συγκεκριμένο άτομο που έχουμε απέναντί μας και αυτό καλλιεργεί ένα κλίμα έλξης και οικειότητας.

2. Το έχουμε επισημάνει δεκάδες φορές, αλλά μία ακόμη επανάληψη δεν βλάπτει: πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον επτά ώρες σε καθημερινή βάση. Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο “British Medical Journal”, Σουηδοί ερευνητές επισήμαναν πως ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο είναι σαφώς πιο ελκυστικό και γοητευτικό.

3. Όσον αφορά τις στιλιστικές σας επιλογές, κυρίαρχο πρέπει να είναι το κόκκινο χρώμα. Δεκάδες μελέτες επιβεβαιώνουν πως θεωρείται σέξι τόσο από τους άνδρες, όσο και από τις γυναίκες. Καναδοί ερευνητές διαπίστωσαν μάλιστα πως μια γυναίκα που επιλέγει να ντυθεί στα κόκκινα έχει… “πονηρούς” σκοπούς.

4. Ένα ακόμη αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ απίλ είναι η φωνή. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση “PLOS One” καταδεικνύει ότι η αισθησιακή φωνή στη γυναίκα, όπως αυτή της Μέριλιν Μονρόε, θεωρείται πιο ελκυστική επειδή είναι συνυφασμένη με τη νεότητα και την καλή υγεία. Για τους άνδρες, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γοητείας είναι η βαθιά φωνή.

5. Τέλος, ένα «όπλο» που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα στη μάχη της ερωτικής έλξης είναι το ελαφρύ μακιγιάζ! Γι’ αυτό, αποφύγετε τις υπερβολές και θα πετύχετε αυτό που θέλετε. . .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;