Οι κοντοί άνδρες περισσότερο δραστήριοι σεξουαλικά από τους ψηλούς!

Couple-in-bed-black-and-white

Η επιστήμη κατά κοινή ομολογία δεν είναι καθόλου βαρετή, όταν το αντικείμενο μελέτης της είναι το σεξ! Το αντίθετο θα λέγαμε…

Η ποιότητα και η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν συχνά τους ερευνητές, γι’ αυτό τον λόγο και δε σταματούν να αναζητούν τους παράγοντες που επηρεάζουν τις σημαντικότατες αυτές πτυχές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Μια νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία αποκαλύπτει ποιο είναι το χαρακτηριστικό που “προδίδει” τους άντρες που κάνουν συχνότερα σεξ!

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 530 άνδρες, ηλικίας 20 έως 54 ετών. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν σεξουαλικά ενεργοί και είχαν σταθερή σχέση, ενώ δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα σεξουαλικής ή ψυχολογικής φύσεως. Ρωτήθηκαν λοιπόν τα παλικάρια για τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών που είχαν με τη σύντροφό τους, και μετρήθηκαν βασικοί βιολογικοί δείκτες, όπως ο Δείκτης Μάζας Σώματος, το ύψος και η διάμετρος της μέσης.

Πολλά από τα στοιχεία που προέκυψαν ήταν κάπως προβλέψιμα. Περισσότερο σεξ αποδείχτηκε τελικά πως κάνουν οι άνδρες μεταξύ 25-29 ετών, που ζυγίζουν λιγότερο από 80 κιλά, δεν ξεπερνούν το φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος και δεν ξεπερνούν το φυσιολογικό όριο ως προς τη διάμετρο της μέσης τους! Επίσης, πιο σεξουαλικά ενεργοί ήταν οι άνδρες που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθεια για παράδειγμα.

Το αξιοπερίεργο πόρισμα της έρευνας που διεξήχθη, ήταν ο άμεσος συσχετισμός του ύψους με την συχνότητα στο σεξ!

Τα στοιχεία της νέας μελέτης που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση “Journal of Sexual Medicine” κατέδειξαν ότι οι άνδρες με ύψος κάτω από 1,79 ήταν και αυτοί που έκαναν το περισσότερο σεξ! Οπότε, η περίφημη φράση μιας καλεσμένης στην εκπομπή της Αννίτα Πάνιας που έλεγε “οι ψηλές γυναίκες είναι για την παρέλαση, οι κοντές για το κρεβάτι”, φαίνεται να ισχύει και για τους άνδρες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;