Apple και IBM σχεδιάζουν να κατακτήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων

697040_apple_ibm_1

Μία πολύ σημαντική συμφωνία ανακοίνωσαν σήμερα η Apple και η IBM, η οποία προβλέπει τον συνδυασμό των δυνάμεών τους για μια επιθετική είσοδό τους στους χώρους του εμπορίου, των τραπεζών, της υγείας κ.α.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο εταιρειών, η IBM θα συνεισφέρει στη συμμαχία χρησιμοποιώντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της στην ανάλυση δεδομένων και το λεγόμενο “big data”.

Από την άλλη, η Apple θα προσφέρει εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης εφάμιλλη των συσκευών της, όπως το iPad και το iPhone.

Μάλιστα, μιλώντας σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Apple και IBM, που στοχεύει σε επιχειρηματικά προϊόντα, εφαρμογές, υπηρεσίες και συσκευές που βρίσκουν εφαρμογές στους τομείς εμπορίου, τραπεζών, υγέιας, εστίασης κλπ, o CEO της Apple, Tim Cook δήλωσε:
“Η Apple υπερέχει στην εμπειρία χρήσης και στη δημιουργία συσκευών. Η βαθιά τεχνογνωσία της αγοράς που είναι ικανή να μεταμορφώσει μια επιχείρηση, δεν είναι στο DNA μας. Βρίσκεται όμως ριζωμένη στο DNA της IBM”.

Τέλος, η CEO της IBM Ginni Rometty, δήλωσε για την συμφωνία:
“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την Apple, της οποίας οι καινοτομίες της άλλαξαν τη ζωή μας με τρόπους που πλέον τους θεωρούμε δεδομένους. Η συμμαχία μας θα φέρει τον ίδιο βαθμό αλλαγών και στον τρόπο που λειτουργούν και αποδίδουν οι επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;