Tα αγαπημένα σου καλοκαιρινά γυαλιά ηλίου

1. Carrera CRAZE (ε, με τί θα ξεκινούσα)

Χάρη στον νεανικό, μοντέρνο σχεδιασμό και τα τολμηρά και έντονα χρώματα, η σειρά γυαλιών ηλίου Craze παρουσιάζει πρωτοποριακά μοντέλα με φουτουριστικές εμπνεύσεις.

Φόρεσέ τα: με τα πιο καλοκαιρινά σου outfits όπως επίσης και όταν κάνεις water sports ή προσποιείσαι οτι θα κάνεις για να φορέσεις τα αγαπημένο σου αθλητικό σορτς.

 

carrera1

2. Carrera 5012/S

Το πρόσφατο αυτό unisex μοντέλο Carrera διαθέτει έναν ελκυστικό συνδυασμό αντιθέσεων σε υλικά, σχήματα και χρώματα, εμπνευσμένα από την αρχική συλλογή της μάρκας «Sunjet». Η εξαιρετικά επίπεδη στρογγυλή μετώπη από ατσάλι προσδίδει μία ελαφριά αίσθηση, ενώ το εσωτερικό των πλαστικών βραχιόνων είναι διακοσμημένο με το εμβληματικό ανάγλυφο λογότυπο Victory «C».

Αυτά τα γυαλιά ηλίου παρουσιάζονται σε μια ποικιλία έντονων χρωματικών αντιθέσεων (Colorblock hello?!) ενώ διατίθενται επίσης με φακούς καθρέφτες: μαύρο-λευκό, μπορντώ-γαλάζιο, γκρι-μπλε, μπεζ-κοραλλί πράσινο.

Φόρεσέ τα: Όταν νιώθεις το look σου να είναι πολύ ήσυχο και δεν το αντέχεις αυτό καλοκαιριάτικα.

Μην το φορέσεις: Αν έχεις ήδη ντυθεί super πολύχρωμα.

carrera2

3. Carrera  5013/S

Με συνδυασμό Optyl και μετάλλου, αυτά τα έντονα, ορθογώνια, unisex γυαλιά ηλίου έχουν χρωματικές αντιθέσεις ανάμεσα στη μετώπη και τους βραχίονες. Οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων και οι φακοί καθρέπτες αποτελούν ένα δείγμα προκλητικής μόδας, όπως το διάφανο-κόκκινο κεραμιδί, μαύρο-καφέ, αβάνα-μαύρο, γκρι-μπορντώ, πράσινο-μπλε σκούρο και πορτοκαλί-μπλε.

Φόρεσέ το: Στις αθλητικές σου εξορμήσεις και το weekend που το παίζεις χαλαρός/-ή στην εξοχή

carrera3

4, Carrera CA6620

Aυτά τα γυαλιά οράσεως αναμιγνύουν τις στυλάτες λεπτομέρειες με το χαρακτηριστικό αγωνιστικό πνεύμα της μάρκας, και επιπλέον διαθέτουν μία εκλεπτυσμένη κομψότητα και θηλυκότητα.

Η μετώπη είναι από Optyl , ενώ τα ακροβραχιόνια που παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και ταιριάζουν τέλεια με τους εξαιρετικά λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες, προορίζονται να αποτελέσουν την νέα υπογραφή της Carrera.

Το μοντέλο βγαίνει σε ουδέτερες, βασικές αποχρώσεις: μαύρο-ρουτένιουμ, ροζ-χρώμα του χαλκού, μπλε αεροπορίας-ρουτένιουμ, αβάνα-ανοιχτό χρυσαφί.

Φόρεσέ τα: Αν σου αρέσει κρυφά αυτό το cool hipster-like εφέ.

Μην τα φορέσεις: Αν δεν έχεις καθόλου μυωπία ή με το σούπερ sexy μίνι φόρεμά σου (άρα και πάλι χωρίς λόγο).

 carrera4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;