Νέα εφαρμογή για να... βαθμολογείτε τους συναδέλφους σας

690482_knozen1

Κι όμως, όλα όσα δεν μπορείτε να πείτε στη δουλειά, γιατί ίσως φανείτε κακοί, μπορείτε να τα πείτε σε μια εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα, η Knozen, μία δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να βαθμολογήσετε ανώνυμα τους συναδέλφους σας, με βάση το πόσο καλοί είναι στη δουλειά τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.

Μάλιστα, οι ερωτήσεις που έχουν σχεδιαστεί βέβαια, δεν αφήνουν τους χρήστες να είναι απόλυτα ειλικρινείς. Δε μπορούν να πουν κάτι κακό για τους συναδέλφους που δε συμπαθούν, αλλά έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν πιο θετικά τους υπόλοιπους.

Έτσι, κάθε χρήστης που έχει βαθμολογηθεί, παίρνει μια ειδοποίηση η οποία αναφέρει για ποιο λόγο αξιολογήθηκε, ενώ οι βαθμολογίες αυτές αποθηκεύονται και εμφανίζονται στο προφίλ τους, το οποίο αποκαλύπτει τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά τους, με βάση τις απαντήσεις.

Από την άλλη, τουλάχιστον επτά άνθρωποι από μια επιχείρηση θα πρέπει να εγγραφούν στο app για να μπορέσουν να βαθμολογούν ο ένας τον άλλο κι αυτό συμβαίνει για να προστατευθεί η ταυτότητα του κάθε χρήστη.

Η εφαρμογή έχει ήδη λάβει 2.250.000 δολάρια ως χρηματοδότηση και έκανε την εμφάνισή της στο App Store την περασμένη εβδομάδα, ενώ είναι διαθέσιμη σε διάφορες περιοχές και σταδιακά πρόκειται να απελευθερωθεί παγκοσμίως.

Τέλος, μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι για μια θέση εργασίας είναι σημαντικές οι δεξιότητες, ωστόσο ο υποψήφιος, θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτει καλή προσωπικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;