Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά τη μεγάλη νίκη

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο, στα μεθεόρτια της πρόκρισης της Εθνικής μας δήλωσε ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής είπε: «Όχι, δεν θα έλεγα οτι αιφνιδιάστηκα. Ικανοποιήθηκα. Είναι μία δουλειά που κάνουμε από την προετοιμασία. Κάποια στιγμή θα έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτή τη λογική, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ήταν θέμα χρόνου και ικανοποιήθηκα που έγινε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι που μας έδωσε την πρόκριση».

Μάλιστα, σημείωσε ότι η χθεσινή βραδιά ανήκει στους παίκτες, ενώ τόνισε ακόμη ότι «η Κόστα Ρίκα είναι δύσκολη αντίπαλος. Και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας».

Σχετικά με τη διαφορά της απόδοσης της Εθνικής συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια είπε ότι «δεν ήταν θέμα τακτικής ή πλάνων… Η μεγάλη διαφορά ήταν τα επίπεδα συγκέντρωσης της ομάδας, γιατί στον πρώτο αγώνα με κόστισε πολύ ακριβά. Μπορεί να καταφέραμε να κάνουμε 4-5 ευκαιρίες, αλλά δεχτήκαμε 3 γκολ που δεν είναι φυσιολογικό για αυτή την ομάδα να τα δέχεται έτσι…»

«Νομίζω οτι εκεί είναι το λάθος. Δεν πρέπει να παίζουμε σαν την Βραζιλία ή την Μπαρτσελόνα. Αυτές οι ομάδες έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται. Εμείς είμαστε η Ελλάδα και έχουμε την δική μας ταυτότητα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;