Συναυλίες 2014: Greek Techno Rebels @ Maze

maze

Maze Open Air Present:

Greek Techno Rebels

Axel Karakasis

Christian Cambas

Simos Ares

Jerm

Παρασκευή 20 Ιουνίου

Maze Open Air [Capacity: 500]
Ορφέως 182, Βοτανικός

Entrance: Free

Doors Open: 24:00 | Doors Close: Personal Decision

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, το MAZE open air παρουσιάζει τον κορυφαίο Έλληνα dj και παραγωγό
διεθνούς φήμης, Axel Karakasis. Μαζί του, o διακεκριμένος Christian Cambas κι οι Simos Ares και Jerm.

O Axel Karakasis έχει κερδίσει επάξια μια περίοπτη θέση στην παγκόσμια techno σκηνή. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, κατάφερε να εδραιώσει τον εαυτό του ως τoν πιο περιζήτητο όνομα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Το ανήσυχο πνεύμα του δεν άργησε να βρει μία θέση στη μουσική βιομηχανία κι έπειτα η καριέρα του εκτοξεύθηκε. Με εμφανίσεις στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ του κόσμου όπως Rex Club (Παρίσι), Womb (Τόκιο), Turnmills (Λονδίνο), Awakenings (Κάτω Χώρες), Rabac Φεστιβάλ (Κροατία), Apokalypsa (Δημοκρατία της Τσεχίας) και παραγωγές σε δισκογραφικές όπως Kombination Research,1605, Respekt Recordings, γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία και μια σταθερή παρουσία ως πραγματικός techno legend.

Ο αναγνωρίσιμος dj και παραγωγός, Christian Cambas κυκλοφόρησε τις παραγωγές του σε πρωτοποριακές δισκογραφικές όπως η 1605 του Umek κι η Bedrock του John Digweed, είδε το όνομα του στη θέση 88 του DJ Mag Top 100 Poll και βρέθηκε στην κορυφή των Beatport charts. Επισφράγισε την επιτυχία του με tour σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και gigs όπως στο San Francisco Love parade και στο WMC του Miami. Ίδρυσε τη Devilock Records ενώ συνεργάστηκε με την Press & Play στη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου label ονόματι Sabotage Records.

Ο Simos Ares βαδίζει στα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής απο το 1998 και πειραματίστηκε με πολλά μουσικά είδη όπως Funk, House, Techouse, Techno & Breaks. Έχει εμφανιστεί σε γνωστά clubs σε ολόκληρη την Ελλάδα δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Αdvent, Mark Reeve, Christian Smith,Tom Hades, Axel Karakasis, Lutzenkirhen, Dave Clarke, Sasha Carassi. Η εκπομπή του “Citysound Radioshow” μεταδίδεται ζωντανά κάθε Παρασκευή από τον cannibalradio.com.Ο Jerm συλλέγει βινύλια πάνω από δεκατέσσερα χρόνια και δρα στη νυχτερινή Αθήνα ως ένας από τους συνιδιοκτήτες της ομάδας Analogue, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 με κοινό παρονομαστή το πάθος για την Techno και τη διοργάνωση ποιοτικών event.

Production by Global Show Productions

Περισσότερες πληροφορίες για το Maze στο: MAZE: Το νέο open air dance stage της πόλης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
0'
43 - 37
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
4'
12 - 8
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;