24 λόγοι που η Εθνική Ισπανίας θα είναι πάντα η καλύτερη

Gerard Pique

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αυτό το άρθρο απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και σε όσους δεν ξενέρωσαν ποτέ με το χθεσινό 1-5 του αγώνα Ισπανίας-Ολλανδίας.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι απόλαυση να βλέπεις την Εθνική Ισπανίας να παίζει μπάλα, ακόμα κι αν χάνει, ακόμα κι αν δεν παίζει έτσι όπως θα περιμέναμε.

Ούτως ή άλλως, είναι η πιο… καυτή ομάδα όλου του Μουντιάλ και οι υπόλοιπες θα έπρεπε να προσπαθήσουν λίγο να της μοιάσουν!

Απολαύστε, λοιπόν, 24 λόγους για τους οποίους δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βλέπουμε την Εθνική Ισπανίας να παίζει…

BONUS: Ένας λόγος ακόμα που λατρεύουμε τους Ισπανούς είναι ότι δεν τα παρατάνε.

Ο Κασίγιας είπε μετά το χθεσινό αγώνα:
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι πως πρόκειται για δικό μου λάθος. Είναι η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας μου. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Η Ολλανδία ήταν πολύ καλή, εμείς το ακριβώς αντίθετο. Μερικές φορές είναι καλό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, ώστε να αντιδράσεις, όπως πρέπει να κάνουμε τώρα. Τώρα κοιτάμε τον τελικό με τη Χιλή. Το παρατήσαμε μετά το 1-3, ξέραμε πως τελείωσε. Ας μην δίνουμε τόσες διαστάσεις στο θέμα. Είμαστε πρωταθλητές κόσμου και δεχόμαστε την κριτική, είναι λογικό. Προχωράμε…»

Ενώ ο Ράμος, από την άλλη, δήλωσε:
«Ήταν δύσκολο. Άλλη αρχή θέλαμε. Δεν παίξαμε καλά, ήταν καλύτεροι. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι και το αντίστροφο, δεν θα φωτογραφίσουμε κάποιον υπεύθυνο. Απλά να αλλάξουμε όσα δεν κάναμε καλά. Έπρεπε να το τελειώσουμε στο 1-0 στην ευκαιρία μας, δεν το κάναμε. Όμως, αυτή η ομάδα δυναμώνει μέσα από τις δυσκολίες. Αν έχουμε τη νοοτροπία που έχουμε πάντα και όχι αρνητική ενέργεια, όλα θα είναι εντάξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;