10 λόγοι που

Open air cinema_photo Vrettos

Το ξέρω ότι έχετε πέσει με τα μούτρα στην εξεταστική. Ή τέλος πάντων πως όταν δεν διαβάζετε, νιώθετε τύψεις. Στα ίδια είμαι και εγώ.

Όταν όμως πιάνω βιβλίο, το μυαλό μου ταξιδεύει. Ταξιδεύει σε παραλίες, θερινά σινεμά, διακοπές, τραγούδια, διασκέδαση και χαλάρωση.

Φυσικά δεν βοήθησε καθόλου και το γεγονός ότι την προηγούμενη βδομάδα, πήγα στο πρώτο μου θερινό σινεμά για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Την ταινία την είχα ξαναδεί και δυστυχώς διαπίστωσα πως δεν ανήκει σε εκείνες που βλέπεις εύκολα δεύτερη φορά. Συνειδητοποίησα όμως, πως σαν το θερινό σινεμά δεν έχει.

Γιατί;

1. Διότι μπορεί να είσαι τυχερός και να πετύχεις κάποιο αφιέρωμα σε σκηνοθέτη τύπου John Cassavetes, έργα του οποίου δεν θα βρεις όχι μόνο στα Video Clubs, αλλά ούτε καν στο ίντερνετ!

2. Γιατί ο κόσμος που συχνάζει στα θερινά σινεμά είναι καλύτερος. (σόρυ, αλλά είναι αλήθεια)

3. Γιατί είναι μία πολύ οικονομική λύση και η πλειονότητα των θερινών προσφέρουν -πραγματικά- πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

4. Γιατί οι θέσεις είναι καλύτερες και πιο αναπαυτικές από ότι των χειμερινών. Μπορείς λοιπόν να βολευτείς ακόμα και αν είσαι ο Γιάο Μινγκ. Δεν συζητάω καν το γεγονός ότι μπορείς να αποφύγεις να κάτσεις πίσω από το Γιάο, αφού οι θέσεις δεν είναι αυστηρά αριθμημένες.

5. Γιατί μπορείς να δεις την ταινία σου πίνοντας και ένα δροσιστικό Ready-to-drink Emmi Caffee Late, για κάτι διαφορετικό από τα καφέ που έχουν ποτιστεί τσιμεντίλα από τη ζέστη!

6. Γιατί στην περίπτωση που η ταινία είναι μάπα, μπορείς απλά να κλείσεις τα μάτια σου και να νιώσεις το καλοκαιρινό αεράκι να σου χαϊδεύει το πρόσωπο.

7. Γιατί αν δεν πιστεύεις εμένα, δες τι λένε οι ξένοι για ελληνικά θερινά σινεμά!

8. Γιατί συνήθως είναι χωμένα σε πανέμορφα μέρη που μετά μπορείς να απολαύσεις έναν αναζωογονητικό περίπατο μετά την ταινία.

9. Γιατί μπορεί να κρύβουν από πίσω τους πολύ σπουδαίες ιστορίες. Συγκεκριμένα στο… όχι όχι. Δεν θα πω. Να επιδιώξετε να πιάσετε κουβέντα με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των ιστορικότερων θερινών σινεμά της πόλης. Η αλήθεια αυτής της πόλης που πρέπει να ξέρεις, κρύβεται στις ιστορίες τους. Αυστηρά για ρομαντικούς.

10. Στην τελική; Πως να στο πω. Γιατί το θερινό σινεμά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού. Όπως το καρπούζι, η παραλία, ο ήλιος, τα αστέρια, η παιδική μας ηλικία, τα χαμόγελα, οι έρωτες, τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, η διχρωμία από τα μαγιό και όλη αυτή η λίστα που κάνει το ελληνικό καλοκαίρι το πιο όμορφο καλοκαίρι του κόσμου!.

To neolaia.gr σε συνεργασία με τον premium ελβετικό «Ready-to-Drink» Emmi Caffee Late, κάνουν αφιέρωμα στην πηγή ενέργειας της νεολαίας, που δεν είναι άλλη από τον… καφέ! Συντονίσου στο #caffelatte και για να μάθεις ιστορίες της «ιδανικής σχέσης» με τον καφέ

Φωτογραφία από το visitgreece.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;