Ένας λόγος που μπορεί να σε οδηγήσει στη

#aporripsh

Μιλούσατε αρκετό καιρό στο Facebook, βγήκατε μια, δυο φορές ραντεβού και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν μέλι – γάλα, όμως ξαφνικά το αντικείμενο του πόθου σας σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής, και άρχισε να απομακρύνεται από εσάς με ελαφρά πηδηματάκια. Τι μπορεί να συνέβη άραγε; Γιατί να υπάρχει αυτή η εξέλιξη, σε μία σχέση που εκ πρώτης όψεως όλα πήγαιναν καλά;

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών Match.com και την εταιρία PetSmart διαπιστώθηκε, ότι το συντριπτικό ποσοστό του 66% των ιδιοκτητών κατοικιδίου δε θα μπορούσε ποτέ να συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιον-α που δε συμπαθεί τα ζώα!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 ζωόφιλους εργένηδες και τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν, ότι η στάση μας απέναντι στα κατοικίδια παίζει σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις και στον τρόπο που βλέπουμε τον άλλον.

Μάλιστα, το 35% των γυναικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δήλωσε, πως μπορεί ένας άνδρας να τις ελκύει ερωτικά μόνο και μόνο επειδή έχει κατοικίδιο!

Μπορεί τα παραπάνω δεδομένα να δίνουν μια σαφέστερη εικόνα για τις ερωτικές προτιμήσεις των ζωόφιλων, δεν είναι όμως και πολύ αισιόδοξα για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρές αλλεργίες στο τρίχωμα των κατοικιδίων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;