Δύο γκολ για την Εθνική μας λίγο πριν τη Βραζιλία

Screen Shot 2014-06-07 at 12.53.59 PM

Η Εθνική μας ομάδα σημείωσε τα πρώτα της γκολ στα φιλικά και νίκησε με σκορ 2-1 τη Βολιβία, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία!

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος με τα γκολ των Κονέ και Κατσουράνη πήραν την άτυπη, αλλά αναζωογονητική νίκη που χρειάζονταν λίγες μέρες πριν το μεγάλο τους ραντεβού!

Έτσι, οι παίκτες του Σάντος από την αρχή πίεσαν και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Βολιβίας, ενώ το πρώτο γκολ ήρθε στο 21′ όταν ο Κονέ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, η Εθνική είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και αν ο Γκέκας ήταν σε καλύτερη ημέρα θα μπορούσε να κλείσει με περισσότερα γκολ το πρώτο μέρος.

Ιδανικά ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Κατσουράνη να κάνει το 2-0 και πάλι με κεφαλιά ενώ η Βολιβία δεν έδειχνε να απειλεί.

Από την άλλη, μία λάθος εκτίμηση του Καρνέζη έφερε το γκολ της Βολιβίας στο 71′ με τον Καρντόζο. Το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε αποθέωση από τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την Εθνική ομάδα που θα αναχωρήσει για την Βραζιλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;