Αφιέρωμα: Τα καλύτερα video games με ήρωα τον Sonic

165450

Σε όσους δεν έρχεται στο μυαλό αυτή η εικόνα και το όνομα συγκεκριμένου χαρακτήρα, να σας βοηθήσουμε: Sonic the Hedgehog! Σκαντζόχοιρος, ο οποίος δεν κινείται στα βήματα της χελώνας, αλλά -αντιθέτως- αναπτύσσει την πιο τρελή ταχύτητα στο είδος του!

 

του Παύλου Παπαπαύλου

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η SEGA ήθελε κάτι πιο πρωτότυπο σαν μασκότ από τον Mario της Nintendo.

Εμείς προσπαθήσαμε -όσο μπορέσαμε φυσικά- και καταδιώξαμε τον αγαπημένο μας φίλο και ταξιδεύουμε στη λίστα με τα 10 καλύτερα video games του franchise μέχρι και σήμερα. Let’s spin off…

Sonic Rush (Nintendo DS – 2005)

Το Sonic Rush κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2005 και αναπτύχτηκε από την Sonic Team. Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί την εμπλοκή ενός νέου χαρακτήρα, του Blaze The Cat στην ιστορία. Μετά την κυκλοφορία του, το Sonic Rush έλαβε αξιόλογες κριτικές για την ομοιότητα του με παλιότερους τίτλους της σειράς, αλλά και για τη μουσική ενορχήστρωση.

Ο συγκεκριμένος τίτλος έκανε αρκετά καλές πωλήσεις, με αποτέλεσμα το 2007 να βγει η συνέχεια του, το Sonic Rush Adventure.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Sonic Advance (Game Boy Advance – 2001)

Ο δεύτερος τίτλος για το φορητό σύστημα της Nintendo που κυκλοφόρησε για το Game Boy Advance, ήρθε το 2001 με την ονομασία Sonic Advance. Η κυκλοφορία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα για τους φίλους της σειράς, αλλά η επιτυχία του και οι πωλήσεις που είχε, οδήγησαν τη SEGA να κυκλοφορήσει δυο ακόμα συνέχειές του, τα Sonic Advance 2 και Sonic Advance 3. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία έδινε στον παίκτη τη δυνατότητα να χρησιμοποίησει εκτός από τον Sonic, τον Tails, Knuckles αλλά και την Amy.

Κάθε χαρακτήρας είχε μια ειδική ξεχωριστή ικανότητα, που τον έκανε να διαφέρει από τους υπολοίπους.

Ο τίτλος αυτός ήταν αρκετά καλός, προσθέτοντας νέες δυνατότητες και γι’ αυτό κατέχει την 9η θέση στο αφιέρωμά μας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος για [τα καλύτερα sonic video games]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;