5 Μέρη που πραγματικά αξίζει να αράξεις με Ready-to-drink καφέ #caffelatte

iliovasilema mesa

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για πράγματα και καταστάσεις που αξίζει (και οφείλεις) να βιώσεις στα φοιτητικά σου χρόνια.

Σήμερα θα σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι ξεχωριστό.

Θα σου προτείνουμε πέντε μέρη που αξίζει να αράξεις με τους φίλους ή το ταίρι σου, απολαμβάνοντας μία υπέροχη λιακάδα, ένα σπάνιο ηλιοβασίλεμα, μαθήματα αρχαίας ελληνικής ιστορίας ή έναν ήσυχο μυστικό παράδεισο στην Αθήνα πίνοντας έναν – εναλλακτικό – Ready – to – drink καφέ!

Πάμε λοιπόν:

– Πνύκα

Το κοινό μυστικό για παρέες και ζευγάρια στο κέντρο της Αθήνας. Αν δεν έχεις ανέβει μέχρι την Πνύκα έστω μία φορά στη ζωή σου, δεν ξέρεις τίποτα από την πρωτεύουσα. Όλη η πόλη πιάτο, καθαρός αέρας, κουλ παρέες γύρω γύρω και ένα αίσθημα γαλήνης και μελαγχολίας θα σε κυριεύσει.

Πώς θα πάτε: Κατεβαίνεις στο σταθμό θησείο του ηλεκτρικού, περπατάς τη Διονυσίου Αεροπαγείτου και στη πρώτη είσοδο που θα βρεις μετά το Σινέ Θησείον κάνεις αριστερά!(υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τρεις τρόποι, σου περιγράφω τον πιο εύκολο)

– Πάρκο/Μαρίνα Φλοίσβου

Δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα. Και το εννοώ. Όσοι το επισκέφθηκαν είπαν πως τους θυμίζει κάτι από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ότι στο εξωτερικό. Αριστερά θάλασσα. Δεξιά πάρκο με τεράστια δέντρα. Μπορείς να πάρεις και το ποδήλατό σου και να απολαύσεις μία ξέγνοιαστη ποδηλατάδα. Το αποκορύφωμα; Μην τυχόν και δεν δεις το ηλιοβασίλεμα του Αργοσαρωνικού.

Πώς θα πάτε: Στάση του τραμ Πάρκο Φλοίσβου. (tip: κατέβα στη στάση Φλοίσβος και περπάτα!)

– Εθνικός Κήπος

Είσαι πρωί στην Αθήνα και έχεις ώρα για σκότωμα και όρεξη για χαλάρωση; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Εθνικό Κήπο! Ένα δροσερό καταφύγιο, λουλούδια πολλά είδη πουλιών, δύο λίμνες με πάπιες, ένας μικρός ζωολογικός κήπος, μία παιδική χαρά και ένα καφέ ονόματι “ο Κήπος” κοντά στην οδό Ηρώδου Αττικού. Αυτός είναι ο Εθνικός Κήπος. Από μόνος του ο Κήπος αποτελεί ένα βοτανολογικό μουσείο για όποιον διαβάζει τις ταμπέλες που είναι στερεωμένες στα δέντρα και ένα αρχαιολογικό μουσείο με τα διάσπαρτα αρχαία μέλη. Εκπληκτικός περίπατος που αξίζει να δοκιμάσεις!

Πόσο καιρό είχες να εκτιμήσεις τη φύση;

Πώς θα πάτε: Πίσω από την Βουλή θα βρείτε τον Εθνικό κήπο ο οποίος είναι ανοικτός όλη την μέρα.

– Κάστρο Φυλής

Το πιο γνωστό και το ωραιότερο κάστρο της Πάρνηθας, το “Κάστρο της Φυλής” στην Δυτική Πάρνηθα. Στη θέση “Βουνό Φυλής” που βρίσκεται βόρεια του κάστρου αυτού υπήρχε παλιότερο κάστρο, ίχνη του οποίου δεν σώζονται σήμερα. Η θέση του φρουρίου δεν είναι τυχαία αφού ήλεγχε το δρόμο που ένωνε την Αττική με τη Βοιωτία. Ένα μέρος με πλούσια ιστορικά στοιχεία για την Αρχαία Ελλάδα. Σταθείτε στον περίβολο του Φρουρίου και απολαύστε τη θέα προς το Λεκανοπέδιο.
Πώς θα πάτε: Από την Φυλή ακολουθείτε το δρόμο προς την Μονή Κλειστών προσπερνάτε την παράκαμψη που βγάζει στο μοναστήρι και συνεχίζετε στον κεντρικό δρόμο. Επτά χιλιόμετρα ανηφορικού δρόμου με θέα στο Λεκανοπέδιο θα δείτε την ταμπέλα που οδηγεί στο Κάστρο. Ύστερα από 550μ. βατού χωματόδρομου θα φτάσετε στον περίβολο του Κάστρου.

– Βοτανικός κήπος Διομήδους

Για τέλος σας άφησα το Βοτανικό κήπο Διομήδους. Βρίσκεται στο προάστιο του Χαϊδαρίου σε έκταση 1860 στρεμμάτων και διαθέτει περισσότερα από 2.500 είδη φυτών από όλο τον κόσμο! Άφού γεμίσετε τα πνευμόνια σας καθαρό αέρα και τη ψυχή σας χρώματα συνεχίστε μέχρι το λόφο Χαϊδαρίου. Εκεί μπορείτε να καθήστε απολαμβάνοντας έναν τονωτικό και δροσερό Ready – to – drink καφέ με θέα το λεκανοπέδιο!

Πώς θα πάτε: Στο σημείο θα σε οδηγήσουν πάρα πολλά λεωφορεία που περνάνε από σταθμούς του μετρό ή από το κέντρο. Συγκεκριμένα Α16, Β17, Γ16, 801, 811, 836, 845, 866 και Χ63.

Αυτά λοιπόν. Πέντε μέρη για όλα τα γούστα και χωρίς πολλά κόστη! Μοιραστείτε το άραγμά σας, με καλή παρέα και Emmi Caffee Late!

To neolaia.gr σε συνεργασία με τον premium ελβετικό «Ready-to-Drink» Emmi Caffee Late, κάνουν αφιέρωμα στην πηγή ενέργειας της νεολαίας, που δεν είναι άλλη από τον… καφέ! Συντονίσου στο #caffelatte και για να μάθεις ιστορίες της «ιδανικής σχέσης» με τον καφέ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;