Luis van Gaal: Ο νέος προπονητής της Manchester United!

Van-Gaal-Holland

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον αγγλικό σύλλογο και θ’ αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού – όπου θα καθοδηγήσει την εθνική Ολλανδίας. Όσο για τον Ράιαν Γκιγκς, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Γιουνάιτεντ να τον κρατήσει για πάντα στις τάξεις της, δίνοντάς του το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαν Χάαλ εμφανίστηκε φυσικά ικανοποιημένος. Αλλά και σίγουρος ότι μπορεί να δώσει το δικό του στίγμα στο σύλλογο.

«Ευχόμουν πάντα να δουλέψω στην Premier League. Νιώθω πολύ περήφανος που θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ. Της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής στο Ολντ Τράφορντ και ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα. Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι σίγουρος ότι θα γράψουμε ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φαν Γκάαλ είχε προκύψει ως η ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο των Μπέμπηδων μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες, αλλά τελικά ο σύλλογος προτίμησε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία προσωρινά στον Ράιαν Γκιγκς έως ότου καταλήξει σε συμφωνία με τον Ολλανδό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;