10 μαθήματα που θα πάρεις, αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο!

Shocked-young-man

Καταρχήν αγαπητέ αναγνώστη, δεν εύχομαι να σου συμβεί ποτέ. Μακριά από εμάς, από εσάς, από όλους μας. Αλλά αφού συνέβη σε εμένα, είπα να γράψω ένα ψύχραιμο άρθρο, δύο μήνες μετά από το γεγονός.

Επειδή λοιπόν, δεν εύχομαι να συμβεί σε κανέναν, είπα να μοιραστώ κάποιες (στερνές) γνώσεις που μάλλον θα ευχόμουν να είχα από πριν! Ελπίζω να το βρεις χρήσιμο!

  1. Πάντα ασφαλίζουμε το αμάξι ΚΑΙ για κλοπή. Αν παρέχεται και αυτοκίνητο αντικατάστασης, ακόμη καλύτερα.
  2. Δεν ισχύει τίποτα από τα: “σε εμένα δε θα τύχει”, “είμαι σε καλή περιοχή”, “δεν κλέβουν αυτή τη μάρκα”, “έχω παρκάρει σε κεντρικό δρόμο”, κτλ κτλ.
  3. Το (αντιαισθητικό-κατά-τα-άλλα) αντικλεπτικό μπαστούνι στη θέση του οδηγού, βοηθάει.
  4. Και ο συναγερμός.
  5. Και το κρυμμένο GPS κάπου στο αμάξι, για να το βρεις μετά.
  6. Τα όμορφα αμάξια, όμορφα (και εύκολα) κλέβονται.
  7. Οι direct ασφάλειες, δεν είναι απάτη. Αντιθέτως, είναι καλύτερες από τις παραδοσιακές που σου βγάζουν το λάδι μέχρι να βρεις το δίκιο σου.
  8. Μην αφήνεις ποτέ πράγματα αξίας στο αμάξι σου. Γιατί και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου να σου πάρουν, δεν το λες και λίγο.
  9. Τα σκυλιά, δεν είναι φύλακες. Ή καλύτερα, μην παίρνετε σκυλιά με τη λογική “θα το έχω για φύλακα”. Και “νικιούνται” εύκολα, και στεναχωριέσαι μετά και δεν στα φέρνει πίσω η ασφαλιστική του αυτοκινήτου.
  10. Αν σου πάρουν το αμάξι, πρώτα πας στην αστυνομία, μετά παίρνεις την ασφαλιστική. Κανόνας.

Ουφ αυτά. Ελπίζω να βοηθάνε. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους όσους μοιράστηκαν το άρθρο για το αμάξι που μου πήρανε, καθώς επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά την Hellas Direct, η οποία όχι μόνο με βοήθησε απίστευτα μετά από αυτό τον χαμό, αλλά τα παιδιά έκαναν πολλά παραπάνω για να το ξεπεράσω, χωρίς να μου ζητήσουν ποτέ οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Ελπίζω να μην τους ξαναχρειαστώ ποτέ (αν και ανανέωσα πρόσφατα την ασφάλεια).

Μακριά από εμάς!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;