IST College: Προκήρυξη Υποτροφίας SIR TIM WILSON

LOGO-IST-COLLEGE_low-res

Το IST College προκηρύσσει την Υποτροφία «Sir Tim Wilson» η οποία αφορά σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2013-2014, Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων που συνεργάζονται με το IST College.

Η Υποτροφία «Sir Tim Wilson» είναι πλήρους φοίτησης* και αφορά στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών BSc (Honours) in Politics and International Relations που προσφέρεται στην Αθήνα, στο IST College, από το University of London International Programmes.

Το London School of Economics & Political Science (LSE) έχει την ακαδημαϊκή επίβλεψη του BSc (Honours) in Politics and International Relations. Οι ακαδημαϊκοί του LSE σχεδιάζουν το περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών, ετοιμάζουν το εκπαιδευτικό υλικό και είναι αρμόδιοι για την αξιολόγηση των φοιτητών. Το LSE είναι ένα Πανεπιστήμιο με διεθνή ταυτότητα και παγκόσμια εμβέλεια. Το ερευνητικό και διδακτικό έργο του Πανεπιστημίου καλύπτει όλο το φάσμα των κοινωνικών επιστημών, από τα οικονομικά, την πολιτική και τη νομική, μέχρι την κοινωνιολογία, την ανθρωπολογία, τη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά. Το LSE διακρίνεται για την εξαιρετική του φήμη, όχι μόνο για την ακαδημαϊκή του αριστεία, αλλά και για την εκτενή σύνδεσή του με κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, καθώς και όσους χαράσσουν πολιτικές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών θα προετοιμάσει τους φοιτητές για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο των επιχειρήσεων, σε διεθνείς οργανισμούς, στη δημοσιογραφία και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Μέσω των Διεθνών Προγραμμάτων του University of London, δίνεται πλέον η δυνατότητα φοίτησης στα προγράμματα του University of London στο IST College. Η διδασκαλία γίνεται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα, στο IST College, έτσι ώστε οι φοιτητές να έχουν πλήρη υποστήριξη από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και οδηγεί στο πτυχίο του Πανεπιστημίου.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

  • Απολυτήριο Λυκείου με βαθμό τουλάχιστον 17
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (πιστοποιητικό επιπέδου τουλάχιστον IELTS 6 ή αντίστοιχο)
  • Καλές γνώσεις μαθηματικών

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να προβούν στην αποστολή του βιογραφικού τους σημειώματος, μίας σύντομης συνοδευτικής επιστολής που να δηλώνει το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, καθώς και στην αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Η υποτροφία θα δοθεί με επιλογή και οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν σε συνέντευξη με την Επιτροπή Αξιολόγησης Υποτροφιών εφ” όσον κληθούν.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν έως και τις 21 Ιουλίου 2014.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό σημείωμα, τη συνοδευτική επιστολή και τα δικαιολογητικά στη διεύθυνση:

Πληροφορίες

Γραμματεία IST, υπόψη κας Τ. Ζώη , Πειραιώς 72, Μοσχάτο 18346, fax 210 4821850, e-mail : tzoe@ist.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;