Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι σαν να

Σίγουρα δεν υπήρχε έλλειψη φίλτρων του Instagram σε αυτόν τον κόσμο, αλλά μάλλον χρειαζόταν κάτι ακόμα για να γίνουν όλα λίγο πιο… χίπστερ!

Πιο συγκεκριμένα, μια εταιρεία από το Εδιμβούργο αποφάσισε να χρωματίσει τους φακούς ενός σκελετού γυαλιών ηλίου, προσθέτοντάς τους μια “ανεβαστική απόχρωση”, όπως αναφέρουν στην περιγραφή του προϊόντος τους.

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησε μια καμπάνια στο site online εξεύρεσης πόρων, Indiegogo, στοχεύοντας στο ποσό των 9.400 λιρών.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η καμπάνια τους βρήκε υποστήριξη από πάρα πολλά site που πιθανότατα μυρίστηκαν την επερχόμενη επιτυχία του ζευγαριού γυαλιών Tens, με αποτέλεσμα η καμπάνια τους στο Indiegogo με 25 μέρες ακόμα ως το τελείωμά της, να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το 15πλάσιο του στόχου της, ξεπερνώντας το ποσό των 155.000 λιρών.

Μάλιστα, το σλόγκαν των Tens είναι “Filter Your World” και όπως αναφέρουν οι εμπνευστές τους, “τα Tens στηρίζονται στην ιδέα του φιλτραρίσματος όσων βλέπουμε μέσω των ειδικών φακών που συνεργάζονται με το ηλιακό φως για να προσφέρουν μια όξυνση των χρωμάτων του περιβάλλοντος, εν αντιθέσει με τα συμβατικά γυαλιά ηλίου, που αποχρωματίζουν τα όσα βλέπουμε”.

Τέλος, η επιτυχία τους τώρα είναι τόσο τεράστια που οι κατασκευαστές των Tens δεν προλαβαίνουν να καλύψουν τη ζήτηση των γυαλιών που κοστίζουν 36 λίρες Αγγλίας το ζευγάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;