10 πράγματα που μας έμειναν από τη Eurovision 2014!

Φέτος δεν είχαμε live blogging τελικού Eurovision 2014 στο neolaia, όμως έχουμε δεκάλογο!

  1. Κέρδισε η Αυστρία. Πλέον κάθε άντρας με μακρύ μαλλί, πρέπει να αποφασίσει τι θα κόψει. Ή τα γένια, ή τα μαλλιά, ή γουατέβα. Αλλιώς όλοι θα τον σκεφτόμαστε να τραγουδάει όπως η Κοντσίτα.
  2. Η Κύπρος, μας λείπει. Γενικά.
  3. Η Πασχαλίδου που δεν ξέρει να μετράει, επίσης.
  4. Η Μπόκοτα, με το “Καλή επιτυχία Ελλάδα”, επίσης. Όλα αυτά είναι σαν τα “παιχνίδια χωρίς σύνορα”. Και το “Ντίσνεϋ Κλαμπ” με Λυκούργο και Καρολίνα. Καλτ.
  5. Btw και η Ελλάδα, ψήφισε την τραγουδίστρια με τα μούσια. Αφού δεν υπάρχει Κύπρος, κάνουμε τους απελευθερωμένους κουλ φιλελεύθερους των φτωχών.
  6. Δάκτυλος μνημονίου βέβαια, μας έφερε μαζί με τη Γερμανία στην τελική βαθμολογία μπας και βελτιωθούν οι σχέσεις. Αλλά έτσι τους πήγαμε. Και πρέπει να πήραμε και τη χειρότερή μας θέση ever. Στο χαλαρό.
  7. Η Πολωνία, άλλο level. Δεν ξέραμε τι βλέπαμε. (Αλλά τι να πω, δώσαμε μόνο 1 βαθμό. Ποτς γκένεν αυτό)
  8. Τους περισσότερους βαθμούς της Ελλάδας αν δεν κάνω λάθος, τους έδωσε η Αρμενία. 7 για την ακρίβεια νομίζω. Στο εξής δεν θα ξανακάνω φτηνό αστείο για “αρμένικη βίζιτα”.
  9. Επίσης, γενικό συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα δεν εξάγει πια φοιτητές. Το Ηνωμένο Βασίλειο μας έριξε Χ. Εδώ θα μου πεις βέβαια, μας έδωσαν 3 οι Ιταλοί και 2 οι Αλβανοί, ποια Αγγλία λέω;
  10. Μιχάλης Ρακιντζής και τα μυαλά στα μπλέντερ. Βασικά Μιχάλης Ρακιντζής μόνο στο εξής.

Τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα, μήπως κρύβεται πίσω από τη συμμετοχή “εντολή Σαμαρά”; Μην του κάτσει καμία στραβή και πρέπει να διοργανώσουμε Eurovision στα καλά του καθουμένου; Βέβαια έτσι δε θα ζήσει εποχές Καραμανλή που δεν έχασε ευκαιρία, τα πήραμε όλα τα σε γιούρο…

ΥΓ: Πέρα από την πλάκα, ωραίο το τραγούδι της Αυστρίας, πολύ προχώ η Γηραιά Ήπειρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;