φωτογραφία

Σε απάντηση ερώτησης neolaia.gr, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Φώτης Κουβέλης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ενόψει ευρωεκλογών, έψεξε σφόδρα τις δηλώσεις Γρηγοράκου, αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, περί μετατροπής της Ελλάδας σε Ουκρανία αν δεν υπάρξει το επιθυμητό για το κόμμα του αποτέλεσμα το βράδυ της 25ης Μαίου, όσο και ανάλογες διλημματικές δηλώσεις Βενιζέλου περί συγκριτικά καλύτερης μοίρας των Ελλήνων σε σχέση με τους Μολδαβούς εργαζόμενους των 70 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι είναι απολύτως απαράδεκτο, ο υπεύθυνος υπουργός για τη διεξαγωγή των εκλογών να απευθύνει εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό, ενώ για την αναφορά Βενιζέλου τόνισε ότι η κεντροαριστερά ή θα συγκροτηθεί “με προοδευτικό χαρακτήρα ή διαφορετικά (σ.σ. σε συντηρητική κατεύθυνση) δεν θα υπάρξει”.

Στο δεύτερο σκέλος του “Ν” για την αντιμετώπιση της ανεργία των νέων, επανήλθε στη σχετική απάντηση της πρόσφατης συνέντευξης του που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ότι απαιτείται ισχυρή κυβερνητική προοδευτική λύση που να οδηγήσει στην επίλυση της αιμοραγούσας νέας γενιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;