Το «Βανάκι» του ΑΚΑΝΘUS  ξεκίνησε και πάει παραλία!

Το «Βανάκι» του ΑΚΑΝΘUS  ξεκίνησε και πάει παραλία!

Το καλοκαίρι έφτασε και το «βανάκι» μας ξεκίνησε για άλλη παραλία!
Φέτος, το αγαπημένο σε όλους μας AKANΘUS αλλάζει μέρος και μας υποδέχεται στον Άλιμο στην Ακτή του Ηλίου, για να μας χαρίσει μοναδικές νύχτες καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα, όπως τόσα χρόνια.

‘Ετσι λοιπόν, στις 9 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, έρχεται ανανεωμένο και πλήρως διαφοροποιημένο για να συνεχίσει την αποδεδειγμένη έως τώρα πετυχημένη πορεία του.

Σε νέο μέρος φέτος, στον Άλιμο, μας καλωσορίζει σε ένα μέρος δίπλα στο κύμα με καλαίσθητη διακόσμηση, τα πιο hot parties και φυσικά τις πιο εκλεκτές μεσογειακές γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τον Σεφ Νίκο Κοντομάρκο.

Η έκπληξη όμως είναι , ότι το AKANΘUS φέτος το καλοκαίρι θα μπορείτε να το επισκεφτείτε από το πρωί για μπάνιο (στην αποκλειστικής χρήσης παραλία του) σε ένα όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον μέχρι αργά το απόγευμα, λίγο μετά τη πανέμορφη δύση του ηλίου ενώ μετά τις 21.00 θα μπαίνει σε ρυθμούς που μέχρι τώρα ξέρουμε, έτοιμο για να συνεχίσετε τη βραδινή σας έξοδο για φαγητό και ποτό. Από νωρίς το πρωί λοιπόν μέχρι πολύ νωρίς το επόμενο πρωί το ΑΚΑΝΘUS θα είναι κοντά σας.

Δεν σταματάμε εδώ τα νέα.

Κάθε Πέμπτη βράδυ, διάσημα συγκροτήματα και καλλιτέχνες θα παίρνουν το μικρόφωνο και θα ανεβαίνουν στο stage του ΑΚΑΝΘUS για ανεπανάληπτα live ενώ κάθε Παρασκευή θα μας υποδέχεται το δημοφιλές πλέον SUXU- MUXU party , που με τις καλύτερες ελληνικές mainstream επιτυχίες, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την χειμερινή τους πορεία και υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ξέφρενες SUXU-MUXU νύχτες.

Το Σάββατο, οι ρυθμοί θα είναι mainstream με τον DJ Chris Kotsimpos να μας ξεσηκώνει με τις μουσικές του επιλογές.

Κάθε Κυριακή απόγευμα κατά τις 18:00 την σκυτάλη παίρνουν οι “PIGS” γνωστοί από τα ομώνυμα parties στο OPUS μας στη Γλυφάδα, που μετατρέπουν το ΑΚΑΝΘUS σε πραγματικό “BEACH-όμπαρο” και θα μας παρουσιάζουν ένα beach party μοναδικό ως απόηχο για το τέλος της εβδομάδας.

Μην αργείτε λοιπόν, επιβιβαστείτε στο «ΒΑΝΑΚΙ» μαζί μας και ακολουθήστε μας σε ένα ξέφρενο καλοκαίρι. «ΜΠΙΠ- ΜΠΙΠ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;