Άστατος καιρός λίγο πριν το Πάσχα 2014

#rain

Το ερχόμενο τριήμερο (12-14/4) άστατος φαίνεται να είναι ο καιρός σε όλη την χώρα, με συννεφιά, τοπικές βροχές αλλά και ηλιοφάνεια. Διανύουμε την πιο όμορφη και απρόβλεπτη εποχή του χρόνου και τέτοια καιρικά “ξεσπάσματα” είναι αναμενόμενα. Πιο αναλυτικά:

Το Σάββατο (12-4-14) στην Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από τα Βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη, και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα Ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Αιγαίο δυτικοί/βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, που σταδιακά από το μεσημέρι στα Δυτικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή (13-4-14) προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία και από τα Δυτικά, αραιές νεφώσεις από τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, στα βόρεια ορεινά κυρίως. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα Νοτιοανατολικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα στα Δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, την Δευτέρα (14-4-14) αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη, και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;