Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των γνωστών καφέ Mikel

Bk1-dSgIEAAk5Wm

Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Μιχάλης Κυριακάκης, ο παππούς των γνωστών καφέ Mikel, ο οποίος είναι σήμα κατατεθέν και στο λογότυπο των καφέ.

Έτσι, σήμερα τα καταστήματα Mikel σ’ όλη την Ελλάδα προσέφεραν δωρεάν καφέ κι άλλα ροφήματα από το πρωί και μέχρι τις δύο το μεσημέρι στη μνήμη του παππού των καφέ.

Μάλιστα, η κηδεία του Μιχάλη Κυριακάκη έγινε σήμερα στη Λάρισα.

Όσον αφορά στα καφέ Mikel, είναι δημιούργημα του Λευτέρη Κυριακάκη (γιου του εκλιπόντος), ο οποίος ξεκίνησε ανοίγοντας ένα μαγαζί στη Λάρισα.

Η επέκταση πήγε πρώτα στη Θεσσαλονίκη και πολύ αργότερα στην Αθήνα, ενώ ήδη μόνο στην πρωτεύουσα έχουν ανοίξει 19 καταστήματα, που μέχρι τα τέλη του χρόνου θα έχουν γίνει 40.

Ο ιδιοκτήτης της διάσημης πλέον αλυσίδας από την ίδρυση του πρώτου του μαγαζιού μέχρι και σήμερα με την κίνησή του αυτή δεν σταματά με κάθε τρόπο να τιμά την οικογένειά του και για το λόγο αυτό το πρόσωπο του πατέρα του, που απεβίωσε χθες, είναι αυτό που επέλεξε για το λογότυπο της αλυσίδας, ενώ το όνομα της μητέρας του (Γεωργία) το επέλεξε για την εταιρεία παραγωγής φρέσκων αρτοσκευασμάτων και γλυκών-Georgia.

Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης αναρτήθηκε στο Facebook από το λογαριασμό Mikel Coffee Company το εξής: “Τα social media του ομίλου mikelcc διακόπτουν τη δραστηριότητα τους μέχρι και αύριο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Τα social media του ομίλου mikelcc… – Mikel Coffee Company | Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;