ΟΠΑ: Εκδήλωση Ενημέρωσης για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία

Στιγμιότυπο 2014-04-08, 1.26.09 μ.μ.

Φοιτητές και Απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τολμούν να επιχειρήσουν δημιουργώντας επιτυχημένα case studies, ερευνητικές ομάδες αναδεικνύουν αξιοποιήσιμα αποτελέσματα, δράσεις και δομές δραστηριοποιούνται με σκοπό να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία εντός του πανεπιστήμιου, δημιουργώντας ένα ισχυρό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας.

Πού και πότε;

Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, από τις 9:00-17:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ενημέρωσης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» στο Radisson Blu Park Hotel (Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Στόχος

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συνεύρεση της πανεπιστημιακής κοινότητας προκειμένου οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν όλες εκείνες τις προσπάθειες και να γίνουν μέρος αυτών επηρεάζοντας και ενισχύοντας την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας εντός και εκτός του πανεπιστημίου.

Στην ημερίδα επίσης θα παρουσιαστεί μία σειρά νέων δράσεων, η οποία έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το Οικοσύστημα Επιχειρηματικότητας στο Ο.Π.Α. δημιουργώντας το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center of Entrepreneurship and Innovation ACEin).

Το ACEin θα προσφέρει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, συμβουλευτική καθοδήγηση, παροχή υποδομών, δικτύωση και συνεργασίες προς νέες ή υπό σύσταση βιώσιμες επιχειρήσεις, καθώς και δράσεις στήριξης για την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες: Email: acein@aueb.gr και Web: http://acein.aueb.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;