Κόβεται το σεξ;

tumblr_mfpfj8UOir1rhs487o1_1280

Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο… χωρισμός την άνοιξη. Κατά παράφραση της λαϊκής παροιμίας, φαίνεται ότι η άνοιξη όσο ρομαντική εποχή και αν είναι προκαλεί ρήγματα στις σχέσεις των ζευγαριών. Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση φτιάχνεται και τα ρούχα… λιγοστεύουν, ενώ παράλληλα οι ματιές και τα φλερτ παίρνουν φωτιά!

Σύμφωνα με τον ερευνητή Ντέιβιντ ΜακΚάντλες, ο οποίος δεν μελέτησε όλες τις δημοσιεύσεις των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, οι περισσότεροι χωρισμοί συμβαίνουν στην αρχή της άνοιξης και λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όπως ισχυρίζεται ο ερευνητής ο οποίος έβαλε στο μικροσκόπιο την συχνότητα με την οποία εμφανίζονταν μέσα στην διάρκεια του έτους λέξεις, όπως “χωρισμός” και “χώρισα” διαπίστωσε πως οι “επικίνδυνες” περίοδοι για μια σχέση είναι οι δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου καθώς και οι πρώτες εβδομάδες της Άνοιξης! Καλή ώρα…

Ακολουθούν σε επικινδυνότητα η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και η Πρωταπριλιά, και τέλος οι τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Οι ήρεμοι σε γενικές γραμμές μήνες, όπου οι σχέσεις δεν απειλούνται, αλλά κυλάνε ήρεμα και ομαλά, αναδεικνύονται από τους καλοκαιρινούς μήνες ο Αύγουστος, και από του φθινοπώρου ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος.

Κόβεται το σεξ;

Ταυτόχρονα έρευνα των επιστημόνων του Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως η Άνοιξη “τραυματίζει θανάσιμα” τη λίμπιντο με συνέπεια να μειώνεται η επιθυμία για σεξ. Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την εκδήλωση του φαινομένου έχουν να κάνουν με τις αλλεργίες οι οποίες κάνουν θραύση την εποχή αυτή!

Βάση μελέτης που πραγματοποίησαν όσοι ταλαιπωρούνται από αλλεργική ρινίτιδα και έχουν βουλωμένη μύτη, λόγω αλλεργίας ή κρυολογήματος, χάνουν το ενδιαφέρον τους για σεξ. Ναι καλά ακούσατε! Μηδέν ενδιαφέρον φίλοι μου. Και αυτό συμβαίνει γιατί περιορίζεται η όσφρηση και μειώνεται ο ρόλος των φερομονών (οι χημικές δηλαδή ουσίες του έρωτα).

Οπότε, όσοι έχετε θέμα πάρτε άμεσα τα μέτρα σας, για να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες την περίοδο που διανύουμε, και πάνω απ’όλα να διατηρήσετε τον ερωτισμό και τις… ορέξεις σας. Γιατί αλλιώς το ταίρι σας μπορεί να “πετάξει” σε άλλο ανθισμένο λουλούδι και να πιει το δικό του νέκταρ, εφόσον εσείς δεν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;