Αντί Διδακτορικού - Πανελλήνιες: Oι πρώτοι των πρώτων

 

Η λογική αντίδραση του μέσου υποψηφίου που πέρασε πρώτος στην Ιατρική και ένας προβληματισμός πάνω στις σπουδές των φοιτητών Ιατρικής.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, από την Πέμπτη 27/3 και κάθε Πέμπτη θα προσθέτει ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube και το οποίο θα διανέμεται μέσω του ComedyLab.gr.

οne-man stand-up comedy show
ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ
του Δημήτρη Δημόπουλου

Τι κάνεις όταν οι παιδικοί φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές επιστρέφουν ένας-ένας από τα εξωτερικά με τα μεταπτυχιακά τους; Τους υπενθυμίζεις, με μια παράσταση, πως θα μείνουν με τους γονείς τους και θα πληρωθούν ένα μίζερο μισθό, τι άλλο! Κι όλα αυτά,για να μη σε ρωτάνε «εσύ τι κάνεις στη ζωή σου;»… Και αφού την περιοδεύσεις όπου μπορείς, τη μαγνητοσκοπείς και την κυκλοφορείς ώστε να τη δουν ακόμα περισσότεροι!

Η πρώτη ελληνική μαγνητοσκοπημένη παράσταση σταντ-απ είναι γεγονός! Το «Αντί Διδακτορικού» του Δημήτρη Δημόπουλου γράφει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του σταντ-απ κόμεντι στην Ελλάδα ως το πρώτο «σπέσιαλ» Έλληνα κωμικού. Η παράσταση ξεκίνησε στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη και από τότε παρουσιάστηκε σε πολλές πόλεις, κατακτώντας πολλές πρωτιές ως η πρώτη σόλο παράσταση σταντ-απ Έλληνα κωμικού που αναμεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο, φιλοξενήθηκε σε φεστιβάλ όπως το Bob Theatre Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης όπου και μαγνητησκοπήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;