Καιρός: Έρχονται νοτιάδες και πρόσκαιρες βροχές

Βροχή

Νοτιάδες έρχονται από Δευτέρα και η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών ίσως διακοπεί από τη βροχή σε πολλές περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι αργότερα από τα δυτικά σε δυτικούς με την ιδία ένταση.

Μάλιστα, στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές, ενώ το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές. Τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη η ορατότητα, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;