Υπουργείο Παιδείας σποτάκι: Περάστε εκεί που πραγματικά θέλετε!

Ένα σποτάκι εμψύχωσης στους μαθητές που βιώνουν το σύνδρομο της γονεϊκής καταπίεσης να δηλώσουν εκεί που που θέλουν οι ίδιοι για σπουδές, κυκλοφόρησε το υπουργείο παιδείας!

Η λογική του σποτ είναι πάρα πολύ σωστή ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.

Αφενός από τους κακόβουλους που μιλάνε για κακοδιαχείριση και αφετέρου από τα ΤΕΙ της χώρας. Ο λόγος; Στο σποτ γίνεται διαχωρισμός σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, κάτι που έχει πάψει να ισχύει, αφού και τα ΤΕΙ θεωρούνται ΑΕΙ. Ο σωστός διαχωρισμός είναι Πανεπιστήμια και ΤΕΙ!

Συγκεκριμένα:

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το τηλεοπτικό σποτ του Υπουργείου Παιδείας όπου γίνεται σαφής διαχωρισμός μεταξύ Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., και ζητάμε την άμεση απόσυρση και διόρθωση του, καθώς αποτελεί κατάφορη παραβίαση της νομοθεσίας που το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας έχει βγάλει από το 2001 έως σήμερα (βλέπε νόμους πλαίσιο ανώτατης εκπαίδευσης από το Ν.2916/2001, έως τον Ν.4009/2011) και σύμφωνα με την οποία τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) περιλαμβάνουν τα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι..

Ο διαχωρισμός που προβάλλεται στο εν λόγω σποτ, μας προσβάλει τόσο ως άτομα όσο και ως Ιδρύματα και δρα δυσφημιστικά ως προς τον εκπαιδευτικό μας χαρακτήρα και το επίπεδο σπουδών μας καθώς υπονοεί άμεσα ότι είμαστε Ιδρύματα ανώτερης τεχνολογικής εκπαίδευσης τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στα Α.Ε.Ι., κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.»

Ο Πρόεδρος του ΕΣΕΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου,
Δρ. Ευστράτιος Φ. Γεωργόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;