ΤΕΦΑΑ Τρικάλων: Πρόγραμμα απασχόλησης για αποφοίτους

ΤΕΦΑΑ

Με σκοπό την απασχόληση των πτυχιούχων των ΤΕΦΑΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ  καθηγητών και εργοδοτών.

Πιο αναλυτικά, ο στόχος της συνάντησης αυτής ήταν να συζητηθούν οι δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι απόφοιτοι του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ώστε να είναι αποτελεσματικότεροι και ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εργοδότες από όλο το φάσμα φορέων και επιχειρήσεων που απασχολούν πτυχιούχους της αθλητικής επιστήμης, όπως δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, αθλητικά σωματεία, γυμναστήρια, εταιρείες αθλητικής αναψυχής, κέντρα ιατρικής αποκατάστασης, αθλητικοί οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, κατασκηνώσεις κλπ.

O υπεύθυνος της συνάντησης καθηγητής Μάριος Γούδας υπογράμμισε ότι η συνάντηση αυτή θα συμβάλλει στην ανάπτυξη σχετικών δράσεων από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. ώστε οι απόφοιτοί του να είναι αποτελεσματικότεροι και ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LLP Erasmus: “Employability of Graduates of Sport”. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ εργοδοτών και Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε έξη Ευρωπαϊκές χώρες: Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Γερμανία και Τσεχία. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν έξη Πανεπιστήμια (University of Gloucestershire, University of Murcia, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Strasburg University, University of Gottingen, και Palacky University). Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης ο Δήμος του Cheltenham και ο ιδιωτικός αθλητικός οργανισμός El Pozo από την Ισπανία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;