Υπουργός Παιδείας: Τετ α τετ με τους προέδρους των ΤΕΙ

αρβανιτοπουλος

Ο υπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος θα πραγματοποιήσει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τους προέδρους των ΤΕΙ με σκοπό την εύρεση μιας λύσης σχετικά με την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.

Πιο αναλυτικά, η Σύνοδος των Προέδρων στη τελευταία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Ιδρυμάτων για τη Τετάρτη και Πέμπτη 12 και 13 Μαρτίου, λόγω της ολιγωρίας του Υπουργείου Παιδείας και των συναρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τη πρόσληψη του αναγκαίου έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

Η Σύνοδος θα επανέλθει τη Παρασκευή 14 Μαρτίου με θέμα την παραίτηση των Προέδρων των Ιδρυμάτων, αν το θέμα δεν έχει μέχρι τότε επιλυθεί.

Τα Ιδρύματα οδηγήθηκαν στη παραπάνω απόφαση διότι αδυνατούν να υλοποιήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία χωρίς Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό.

Μεγάλος αριθμός Μόνιμου Εκπαιδευτικού Προσωπικού έχει αποχωρήσει χωρίς νέες προσλήψεις τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια τη δραματική μείωση του ήδη ελλειμματικού δυναμικού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;