Φώτης Κουβέλης: Όπως το πάνε δεν βγαίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας

Ενοχλημένος ο Φώτης Κουβέλης από το video Σαμαρά

Από τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» ο Φώτης Κουβέλης εμμένει στη θέση του ότι δεν θα συγκεντρωθεί ο απαραίτητος για την εκλογή αριθμός των 180 ψήφων, αν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής, αφήνοντας πάντως ορισμένα περιθώρια διεξόδου στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν επανεξετάσουν στην πορεία του έτους την ευθυγραμμισμένη με τις προσταγές των εταίρων-δανειστών ασκούμενη κυβερνητική πολιτική . «Είμαι πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, δίνω τη μάχη από τις γραμμές του κόμματος μου και διεκδικώ την εφαρμογή πολιτικών που πιστεύω.

Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση σχετική με την Προεδρία μπορεί να λειτουργεί ακόμα και αποπροσανατολιστικά», είναι η απάντησή του για το δικό του ενδιαφέρον μετάβασης στο ύψιστο αξίωμα.

Ακόμα, ο Φώτης Κουβέλης υποστηρίζει ότι η ΔΗΜΑΡ με τις επιλογές της στοχεύει στην οικοδόμηση του τρίτου πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, επιζητώντας ένα καλό ποσοστό εκλογικής επιρροής στις ευρωεκλογές. Ξεκαθαρίζει ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα δώσει στηρίξεις σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;