Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού: Εικόνες φρίκης

Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού: Εικόνες φρίκης

Σοκαριστικές εικόνες ανέβασαν στο Twitter κρατούμενοι, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Άγιος Παύλος” των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι κρατούμενοι οι οποίοι από τις 16 Φεβρουαρίου έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας, κάνουν λόγο για ένα νοσοκομείο «κολαστήριο» και «χωματερή ανθρώπων», ενώ εκφράζουν φοβίες για εξάπλωση της φυματίωσης και της ψώρας. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους…

Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού: Εικόνες φρίκης

«Ο εισαγγελέας μετά από έξι μέρες ήρθε και αρνήθηκε να πλησιάσει στο χώρο που εποπτεύει: ΒΟΗΘΕΙΑ» σχολίασε ένα κρατούμενος. «Η Εισαγγελέας και γγ σωφρονιστικής πολιτικής κωφεύουν και μας καταδικάζουν ξανά, εις θάνατον αυτή τη φορά», σημείωσε ένας άλλος.

Ο Αντώνης Αραβαντινός για τις εικόνες φρίκης

«Είναι 226 και 136 από αυτούς έχουν AIDS, άλλοι είναι ακρωτηριασμένοι και άλλοι τρεις με εγκεφαλικά, είναι μια κατάντια», σχολίασε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός, στον RealFm για τις συγκεκριμένες εικόνες φρίκης.

«Θα είχαμε μπει και εμείς στη λογική να κάνουμε απεργία πείνας για αυτούς τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται. Αλλά επειδή μπορεί να κάνουμε κι εμείς απεργία πείνας για τη δική μας κατάσταση, κρατάμε δυνάμεις», σχολίασε ο κ. Αραβαντινός και συνέχισε:

«Έχουν 226 στο νοσοκομείο. 136 από αυτούς έχουν AIDS, υπάρχουν ακρωτηριασμένοι άνθρωποι, τρείς με εγκεφαλικά. Είναι μια κατάντια. Έχουν 21 συγκρατούμενους τους να τους φροντίζουν, γιατί δεν υπάρχουν υπάλληλοι. Όλοι αυτοί, συνυπάρχουν σε έναν όροφο», πρόσθεσε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;