Συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας

CA281A541FDC02D5CD66D8939451C67C

Στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση με πορεία προς τη Βουλή στις 6 το απόγευμα το ΠΑΜΕ, καλώντας σε γενικό ξεσηκωμό για την υγεία, με αφορμή το κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ.

Πιο συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για επίθεση «στα δικαιώματα μας» ενώ χαρακτηρίζει εγκληματική την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

Επίσης, νέα στάση και συγκέντρωση κατά της διαθεσιμότητας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο πεδίο, μετά την χθεσινή άκαρπη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα, η στάση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 15.00, οπότε θα γίνει και συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο της Χαλυβουργικής.

Την ίδια ώρα, κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και από τους εργαζόμενους στο υπ. Πολιτισμού με συγκέντρωση έξω από το κτίριο του υπουργείου στην οδό Μπουμπουλίνας, ενώ νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Οίκο Ναύτου, στην Πλατεία Τερψιθέας, οργανώνει για σήμερα το πρωί η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αφορμή το κλείσιμο των ιατρείων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;