TEDx University of Piraeus: Έχεις μία ιδέα που αξίζει να ακουστεί; Μοιράσου την μαζί μας!

TEDxPhotos

Ένα συνέδριο, ένα ιδιαίτερο θέμα, πολλοί ομιλητές που αναμένουν να ανέβουν στην σκηνή και να μας εμπνεύσουν, πολλά χαμόγελα που δουλεύουν για αυτό… Ο λόγος για το TEDx University of Piraeus.

Το TEDx University of Piraeus φέτος, με θέμα “Time Voyagers” επιστρέφει για να αναδείξει ιδέες του παρελθόντος που γίνονται μεγάλα επιτεύγματα του μέλλοντος. Να μας ταξιδέψει στο παρελθόν και να μας δείξει πως διαγράφεται στο μέλλον μας. Να μας θυμίσει πως μπορούμε αξιοποιώντας το παρόν μας να είμαστε περήφανοι για τον αυριανό μας εαυτό.

Μαζί, έρχονται δυο νέες καμπάνιες για όλους εσάς που αγαπάτε τα TEDx events. Σε αυτές θα μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά με τις δικές σας μοναδικές ιδέες και την ξεχωριστή οπτική σας ματιά.

Η πρώτη αναφέρεται σε όλους εσάς που: είστε φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχετε μια ιδέα και θέλετε να την μοιραστείτε μέσω μιας ομιλίας, θέλετε αλλά και πιστεύετε ότι αξίζετε να γίνετε ομιλητής σε ένα TEDx συνέδριο. Η καμπάνια φέρει τον τίτλο “Become a TEDx speaker” και δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε εσάς που πιστεύετε ότι έχετε µια ιδέα που αξίζει να διαδοθεί.

Η δεύτερη καμπάνια με τίτλο “Your ideas worth spreading” εμπνευσμένη από τη φράση του TED , “ideas worth spreading” έρχεται για όλους τους fans των TEDx event. Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι ταιριάζει απόλυτα με την θεματολογία αλλά και με την φιλοσοφία του TEDx University of Piraeus; Πιστεύεις ότι αυτή η ιδέα αξίζει να υλοποιηθεί και κατ’ επέκταση να διαδοθεί; Τότε δήλωσε συμμετοχή και μην το σκέφτεσαι άλλο!

Γίνε ο επόμενος ομιλητής του TEDx University of Piraeus και ανέβα στην σκηνή να μας μαγέψεις ή δες την ιδέα σου να υλοποιείτε. Τώρα μπορείς να συμβάλλεις και εσύ στην πραγματοποίηση ενός δημιουργικού συνεδρίου!

Για περισσότερες ιδέες : TEDx University of Piraeus

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;